6/3/10

Καβάλα-Άρης 1-1

Σε ένα κρίσιμο ματς όσο αφορά την ομάδα που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση και θα μπει στα πλέι οφ, Καβάλα και Άρης έμειναν στο 1-1, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο
Η διαφορά των δυο βαθμών παρέμεινε ανάμεσα στην Καβάλα και τον Άρη που έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι των πλέι οφ στο "Ανθή Καραγιάννη".

Στο πρώτο μέρος ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι του Νασούτι στον Ιωάννου. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κάλβο στο 8ο λεπτό, με ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στην επανάληψη του αγώνα ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, όμως στη συνέχεια περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Σερζ Ντιέ, με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.
Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"
Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Χατζής (Δυτ. Αττική)
Παρατηρητής: Βασάρας (ΕΠΟ)

Καβάλα (Ντε Μος): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Μουρ, Σμολάρεκ(Ορούμα 31'), Ντικρόκ, Ρινκόν, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Ιωάννου (Σόσιν 61') / (Λάκης 88'), Ντιέ, Ονουάτσι.

Άρης (Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (Γκαρσία 64'), Κάλβο, Χαβίτο(Βανγκέλι 75'), Κόκε, Κάμπορα (Τζόνσον 79').

Κίτρινες: Κάλβο (Άρης 9'), Παβίσεβιτς (Καβάλα 37'), Κάμπορα (Άρης 45'), Ναφτί (Άρης 52'), Ορούμα (Καβάλα 56'), Ρινκόν (Καβάλα 73'), Σόσιν (Καβάλα 80'), Ντικρόκ (Καβάλα 84'), Ρινκόν (Καβάλα 87').
Κόκκινες: Ρινκόν (Καβάλα 87').
sport24