6/3/10

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0




"Και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές" τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είδαν την ομάδα τους να ξεπερνάει εύκολα και το εμπόδιο του Πανθρακικού ανεβαίνοντας (έστω και προσωρινά) στην κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Σάντος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του πετυχαίνοντας την δέκατη νίκη του στα τελευταία έντεκα παιχνίδια.

Ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος του Βορρά αξιοποίησε τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μαλεζά (24') και Σορλέν (42'). Στην επανάληψη οι παίχτες του Σάντος έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Άρη φτάνονας στο 79' με τον Λίνο σε ένα τρίτο τέρμα.

Από τη μεριά του ο Πανθρακικός αδίκησε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή του τον εαυτό του καθώς αν από την αρχή του πρωταθλήματος αγωνίζονταν όπως τις τελευταίες αγωνιστικές θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Κριστιάνο (14' λ.τ. Εντίνιο, 73' Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (84' Ιβιτς), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Σακελλαρίου, Άλβες, Μπελέκ, Ρομπέρ, Ματεντζίδης (67' Ολίσε), Ιασωνίδης, Παπουλής, Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης (85' Μπουσινάκης)

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Γκολ: 24' Μαλεζάς, 42' Σορλέν, 79' Λίνο

Κίτρινες κάρτες: -

Κόκκινες κάρτες: -
 SPORT24