2/3/10

Έμεινε μόνος.....από πέντε αδέρφια...

 

Εχασε και τον τελευταίο του και περισσότερο αγαπημένο αδερφό. Η οικογένεια του Παναγιώτη Γιαννάκη πενθεί, καθώς προχθές το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος στην ηλικία από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας, ο Νίκος. Μαχητής, πάλεψε σκληρά την επάρατο νόσο και κατάφερε με δύναμη να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο προδόθηκε από την καρδιά.

Ο Νίκος Γιαννάκης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, ήταν ο πιο αγαπημένος αδερφός του Παναγιώτη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σοκαρίστηκε, όταν πληροφορήθηκε την απώλεια και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Βέβαια για δικό του καλό καθυστέρησαν να του αποκαλύψουν τη δυσάρεστη είδηση.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Γιαννάκη, η Ευγενία, μίλησε πρώτη με την οικογένεια του θανόντος και πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση το απόγευμα της Κυριακής. Εξαιτίας του ντέρμπι και του ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν αποκλεισμένος με την ομάδα ενημέρωσε μόνο παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν δίπλα στην αποστολή. Μετά το τέλος του αγώνα και όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης τελείωσε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός.

Με την σειρά τους έμαθαν την απώλεια του προπονητή όλοι στην ομάδα, με τη σιωπή να καλύπτει τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων». Χωρίς να χάσει λεπτό, ο προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε από το κλειστό του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι και πήγε στο σπίτι της οικογένειας. Στην έξοδο από το Ολυμπιακό συγκρότημα έτρεξε και τον πρόλαβε ο συνάδελφός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος του μετέφερε τα θερμά του συλλυπητήρια. Ο Σέρβος τεχνικός πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, όταν ήταν στο αυτοκίνητό του και ετοιμαζόταν να φύγει από το γήπεδο.

Χθες το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο η οικογένεια Γιαννάκη αποχαιρέτησε τον Νίκο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι πλέον ο μοναδικός εν ζωή από τα πέντε αδέλφια της οικογένειας. Είναι το δεύτερο σύντομο χτύπημα της μοίρας, καθώς τον Οκτώβριο του 2008 έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του και ο Αγγελος Γιαννάκης. Τρία χρόνια πριν, τον Νοέμβριο του 2005, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο τρίτος αδερφός, ο Βασίλης. Και πάλι ο Παναγιώτης Γιαννάκης πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση με καθυστέρηση, καθώς αυτό έγινε την ώρα που αγωνιζόταν η τότε ομάδα του, το Μαρούσι, με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας, ο Γιάννης, σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του 2000 σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Κακιά Σκάλα
πηγή:espressonews.grr