1

2

3

4

5

31/7/10

Με βυτιοφόρα του Στρατού ανεφοδιάζεται η αγορά

Ξεκίνησε από το πρωί ο ανεφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα. Στρατιωτικά, αλλά και ιδιωτικά βυτιοφόρα εφοδιάζονται από τα ξημερώματα από τα διυλιστήρια, συνοδευόμενα από περιπολικά της αστυνομίας και στρατιωτικά τζιπ, και μεταφέρουν καύσιμα σε κρίσιμους τομείς, όπως αεροδρόμια, πλοία και νοσοκομεία..Στην Αττική ικανοποιητικός αριθμός πρατηρίων διαθέτει καύσιμα, ενώ εκτιμάται ότι η κατάσταση έχει αρχίσει, σταδιακά, να ομαλοποιείται.Κατ’ εφαρμογή της χθεσινής απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από την απόφαση των μεταφορέων να συνεχίσουν την απεργία τους, τα ιδιωτικά βυτιοφόρα και τα οχήματα των εταιρειών πετρελαιοειδών εργάζονται επί 24ώρου βάσεως ώστε να καλύψουν όσο το δυνατόν ταχύτερα τις ανάγκες της αγοράς σε καύσιμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS24plus...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus...

Επιστρέφει ο σύζυγος από την δουλειά το απόγευμα, πάει να πλύνει τα χέρια του και η βρύση του νιπτήρα δε λειτουργεί:
- Ρε γυναίκα! Τι έπαθε η βρύση; Δεν τρέχει!

Έρχονται ακυκλοφόρητα τραγούδια του M. Jackson

Ένα χρόνο και κάτι ύστερα από τον θάνατο του Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει νέος δίσκος με ακυκλοφόρητα κομμάτια του. Πρόκειται για τραγούδια που γράφτηκαν από την δεκαετία του 80’ ως και λίγο πριν τον θάνατο του. Στον αριθμό θα είναι δέκα και αναμένονται στα δισκοπωλεία κάπου μέσα στο Νοέμβριο. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει τίτλος για τον δίσκο.

“Ελιτιστές και εγωιστές οι χρήστες του iPad”

Έρευνα σε 20.000 καταναλωτές έδειξε πως ο κάτοχος ενός iPad είναι ένας “εγωιστής εργασιομανής που δεν νοιάζεται για κανέναν”. Η έρευνα της MyType προσπάθησε να ανακαλύψει ποιος τύπος ανθρώπου θα αγόραζε μια συσκευή  που κοστίζει πάνω από 500 ευρώ και ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά αυτών των αγοραστών. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα,  οι ευκατάστατοι πολίτες, ανώτατης μόρφωσης έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ένα iPad. Και επιπλέον, ένας χρήστης του gadget της Apple είναι πιθανότερο να είναι εργασιομανής, να έχει ένα “εκνευριστικό” κόλλημα με τα χρηματιστηριακά και τις επιχειρηματικές εξελίξεις και να λατρεύει να επιδεικνύει τα πανάκριβα gadget του! Εκπρόσωπος της MyType δήλωσε: “Οι κάτοχοι αυτού του gadget βρέθηκε ότι λατρεύουν την εξουσία και την επιτυχία. Μάλιστα, τα επίπεδα αλτρουισμού τους βρίσκονται υπό του μηδενος...”.

Οι διαφορές στην κατάθλιψη μεταξύ ανδρών και γυναικών

Τα συμπτώματα της κατάθλιψης είναι λίγο πολύ κοινά σε άνδρες και γυναίκες. Ως προς τον τρόπο, όμως, που τα δύο φύλα βιώνουν και αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα φαίνεται ότι προκύπτουν ορισμένες διαφορές.Ο αριθμός των γυναικών που υποφέρουν από κατάθλιψη είναι διπλάσιος από των ανδρών, ενώ οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν θεραπεία για αυτό.

“To Big Bang δε συνέβη ποτέ”

Αν και η θεωρία του Big Bang είναι αποδεκτή από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, καθώς θεωρείται η καλύτερη εξήγηση για την δημιουργία του Σύμπαντος, υπάρχει μια μειονότητα αστροφυσικών, με “αρχηγό” τον Γουν Γι Σου, του Πανεπιστημίου Τσινγκ Χουά της Ταϊβάν, που την αμφισβητεί, δίνοντας τη δικιά της εξήγηση. Στη θεωρία αυτή, ο ρόλος του χωροχρόνου και της μάζας είναι διαφορετικός.

Η ιδέα του αστροφυσικού Σου βασίζεται στο ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι ανεξάρτητες οντότητες αλλά μπορούν να μεταφερθούν πίσω και μπρος μεταξύ τους. Στη δική του διαμόρφωση της γεωμετρίας του χωροχρόνου, η ταχύτητα του φωτός είναι απλά ο συντελεστής μετατροπής αυτών των δύο.

Παρομοίως, ο όγκος και το μήκος είναι μεγέθη συναλλακτικά, σε μια σχέδη όπου ο συντελεστής μετατροπής εξαρτάται τόσο από τη σταθερά βαρύτητας G όσο και από την ταχύτητα του φωτός. Δύο στοιχεία που δεν χρειάζεται να είναι σταθερά.
 Με άλλα λόγια, όσο επεκτείνεται το Σύμπαν, η μάζα και η ταχύτητα του φωτός αλλάζουν σε διάρκεια και χώρο.

Έκοψαν κλήση σε αυτοκίνητα αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Κλήση για παράνομο παρκάρισμα έκοψαν έξω από το εμπορικό κέντρο Harrods στο κεντρικό Λονδίνο οι αστυνομικοί, σε δύο αυτοκίνητα συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, που άνηκαν στους νέους -ζάμπλουτους - ιδιοκτήτες του εμποριοκού από το Κατάρ. Το ένα ήταν μια Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce αξίας 420.000 ευρώ και το άλλο το σουηδικό Koenigsegg CCXR, το οποίο στοιχίζει 1,1 εκατ. ευρώ και μάλιστα είναι το ένα από τα μόλις 6 που κυκλοφορούν στον κόσμο!

Η αστυνομία πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε, και εντοπίζοντας το σφάλμα των οδηγών, έκοψε στους ιδιοκτήτες τους από μια κλήση 150 ευρώ για παράνομο παρκάρισμα! Μάλιστα, η τροχαία τα ακινητοποίησε, και τα παρέδωσε μόνο όταν έλαβε από τους άραβες το αντίτιμο του προστίμου.

“Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα πάρκινγκ στην περιοχή και δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Όσο πλούσιος και να είναι” είπε έξαλλος ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν με σχετική ειρωνία.

“Προτεραιότητα μας είναι οι κάτοικοι και όχι οι επισκέπτες” συμπλήρωσε.

Πηγη:cosmo.gr

Ιράν: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ – 200 τραυματίες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο βορειοανατολικό Ιράν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 200 περίπου ανθρώπων. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 6:20 τοπική ώρα στην πόλη Τορμπάτ-ε-Χεϊνταριγέχ, 715 χιλιόμετρα ανατολικά της Τεχεράνης και το επίκεντρο του εντοπίστηκε επτά χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Εκτός λειτουργίας το τμήμα Μοναστηράκι – Νέο Φάληρο

Η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό πρόκειται να επιταθεί, καθώς από σήμερα (31/7) και έως τις 9 Αυγούστου τίθεται εκτός λειτουργίας το τμήμα Μοναστηράκι – Νέο Φάληρο του ΗΣΑΠ, λόγω έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

30/7/10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS24plus...


Παντα υπαρχει ο "ηλιθιος" που χαλαει τη φωτογραφια...!!!‏

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus...

Ήταν μια κοκκινομάλλα, μια καστανομάλλα και μια ξανθιά και συζητούσαν για τα παιδιά τους.
Η κοκκινομάλλα λέει:

Τραγούδησε επί 80 συνεχείς ώρες!



Το έβαλε σκοπό της ζωής του να δει το όνομά του στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και τα κατάφερε.
Σπάζοντας κατά τέσσερις ολόκληρες ώρες το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ, ο Ινδός επαγγελματίας τραγουδιστής Rajesh Burbure κατάφερε να τραγουδήσει επί 80 συνεχείς ώρες!
Κατά τη διάρκεια των 80 ωρών ο Burbure είπε περίπου 1.000 τραγούδια, ενώ είχε δικαίωμα να κάνει ένα 15λεπτο διάλλειμα κάθε τέσσερις ώρες…

Ο νέος «Τοσοδούλης»

Ο 40χρονος Huang Kaiquan από τη νοτιοδυτική Κίνα ελπίζει να αναγνωριστεί ως ο πιο κοντός εν ζωή άνθρωπος στον πλανήτη και να κερδίσει τη θέση του στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
Με ύψος μόλις 76 εκατοστά, ο Huang είναι μόλις 1,4 εκατοστά ψηλότερος από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ του πιο κοντού ανθρώπου, He Pingping, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 21 ετών.
Ο Huang, ο οποίος είναι φανατικός καπνιστής, έχει το ύψος και το βάρος ενός αγοριού τριών ετών.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Αύξησε τα κέρδη της η Ferrari

Η οικονομική κρίση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο δε φαίνεται να πτοεί αυτούς που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι… πωλήσεις των αυτοκίνητων της Ferrari που σημείωσαν άνοδο το δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009, με τα έσοδα για την ιταλική εταιρία να είναι σαφώς μεγαλύτερα.

Τον κρατούσαν «ζωντανό» για τη σύνταξή του

Τα αρχεία του Τόκιο εμφάνιζαν τον Σόιγκεν Κάτο ως τον γηραιότερο «εν ζωή» άνθρωπο της πόλης και έτσι στελέχη της δημοτικής αρχής, πήγαν να τον επισκεφθούν στο σπίτι του, προκειμένου να του ευχηθούν για τα 111α γενέθλιά του. Ωστόσο, ανακάλυψαν ότι είχε πεθάνει εδώ και πάνω από 30 χρόνια!

Περιμένει ο ΑΝΤ1 Ολυμπιακό και Άρη

Χαμόγελα έφεραν στον ΑΝΤ1 οι νίκες του Ολυμπιακού και του Άρη στα προκριματικά του Europa League. Οι δύο ελληνικές ομάδες απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης, που σημαίνει ένα βήμα από τους ομίλους, με τον ΑΝΤ1 να έχει τα δικαιώματα μετάδοσης. Για το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήταν το ιδανικό να περάσουν Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ.

Το νέο Kindle της Amazon

Το νέο Kindle eBook reader κυκλοφορεί η Amazon, που είναι πιο ελαφρύ, πιο λεπτό και κυρίως πιο φθηνό. Η οθόνη του εξακολουθεί να είναι 6 ιντσών, όμως είναι κατά 21% μικρότερο και κατά 15% ελαφρύτερο από το προηγούμενο.Η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 145 ευρώ, ή 110 ευρώ χωρίς 3G. Εκτός των άλλων, “χωράει” περίπου 3.500 βιβλία, έχει 20% γρηγορότερη αλλαγή σελίδων από το προηγούμενο, ενώ η μπαταρία του έχει αυτονομία για ένα μήνα.Το νέο Kindle θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 27 Αυγούστου σε 140 χώρες του κόσμου.

Πηγή: techgear.gr

Το 2182 η Γη θα συγκρουστεί με γιγαντιαίο αστεροειδή!

Ο 1999RQ36 ενδέχεται να πέσει στη Γη στις 24 Σεπτεμβρίου 2182, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων.Μια ομάδα ειδικών από τη NASA πιστεύει ότι ο μεγέθους 600 μέτρων αστεροειδής έχει μια στις 1.000 πιθανότητες να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας σε 172 χρόνια από τώρα.

Πτώση ελικοπτέρου – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Ένα επιθετικό ελικόπτερο τύπου Απάτσι κατέπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/07) στην περιοχή των Μεγάρων, με αποτέλεσμα οι δύο χειριστές του να τραυματιστούν θανάσιμα..Το ελικόπτερο, που επιχειρούσε εκπαιδευτική πτήση, ήταν από τη νέα παρτίδα ελικοπτέρων που αγόρασε η χώρα.

Μυστήριο με ύποπτο δέμα στο Παρίσι

Στο νοσοκομείο βρίσκονται υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας στο Παρίσι, όταν άνοιξαν έναν δέμα από άγνωστο αποστολέα.

29/7/10

Πώς παραβιάζεται ένα ΑΤΜ!

Σε επίδειξη παραβίασης μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) προχώρησε ένας Αμερικανός χάκερ, ειδικευμένος σε θέματα κυβερνο-ασφάλειας. Αφού “έσπασε” τα υπολογιστικά συστήματα στο εσωτερικό τους, κατόρθωσε να κάνει το ΑΤΜ να του “καταθέσει” τα μετρητά του!

Συνελήφθη o hacker που μόλυνε 12,7 εκατ. υπολογιστές παγκοσμίως.

Χρειάστηκε η κινητοποίηση των αρχών από πολλές χώρες του κόσμου για να μπορέσει να εντοπιστεί ο “εγκέφαλος” των botnets, που δημιούργησε τον ιό mariposa, γνωστό και ως “πεταλούδα”.
Ο 23χρονος με το όνομα Iserdo εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Σλοβενία, χωρίς να φέρει καμία αντίσταση.

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στη Σάμο

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέπτυξε μεγάλο μέτωπο και η κινητοποίηση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντών, υπήρξε άμεση.
Στο έργο της πυρόσβεσης επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 70 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 64 εθελοντές, 2 βυτιοφόρα, 8 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη, ενώ το έργο της κατάσβεσης δυσχαιρένουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν (5-6 μποφόρ). Οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν με 80 άνδρες της ΕΜΑΚ, με το συντονισμό να έχει ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΥΠΝΗΛΙΑ:12 ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ!!!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να αισθάνεται υπνηλία στη διάρκεια της ημέρας. Για κάποιους όμως η κατάσταση αυτή αποτελεί καθημερινό φαινόμενο σε σημείο που να τους δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι, στη δουλειά και στην κοινωνική τους ζωή.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρόβλημα της ημερήσιας υπνηλίας ξεκινά συνήθως από τη νύχτα. Ακόμη και η έλλειψη ύπνου ή ο διακεκομμένος ύπνος για μόλις μερικές νύχτες μπορεί να σας ρίξει την ενέργεια και να σας χαλάσει τη διάθεση.
Η έλλειψη ικανοποιητικού ύπνου αποτελεί συχνά την αιτία της ημερήσιας υπνηλίας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υπνηλίας δοκιμάστε τους παρακάτω 12 τρόπους για να έχετε επαρκή ύπνο και να αποφύγετε την υπνηλία μέσα στην ημέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS24plus...

ΠΗΓΗ:otherside.gr

Παρακολουθούν το Ίντερνετ για να προβλέψουν το μέλλον.

Να «προβλέψουν» τις μελλοντικές κινήσεις των χρηστών του Διαδικτύου προσπαθούν η Google και η CIA – η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.Ο κολοσσός των αναζητήσεων στο Ίντερνετ και η αμερικανική κρατική υπηρεσία πληροφοριών χρηματοδοτούν από κοινού μια εταιρεία που αναπτύσσει ένα πρόγραμμα παρακολούθησης σε «πραγματικό χρόνο» όλων των κινήσεων που γίνονται στο Διαδίκτυο.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus...


Τρεις φίλοι συζητούν.
Λέει ο ένας:
- Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απατάει με έναν χασάπη, χθες βρήκα κάτω από το κρεβάτι μου ένα μπαλτά.

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ.

Μία ημέρα έμεινε πλέον για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων με τα στοιχεία των κατόχων τους, καθώς η προθεσμία λήγει την Παρασκευή.
Όσοι δεν δηλώσουν τα στοιχεία τους, χάνουν αυτόματα τον αριθμό τους και διακόπτεται η σύνδεση.

Μισοβυθισμένο απειλεί το περιβάλλον.

Στην περιοχή Πευκάκια του Δήμου Βόλου και δίπλα ακριβώς από το λιμάνι του Βόλου, εδώ και μερικούς μήνες, έχει μισοβυθιστεί το πλοίο «Ευαγγελίστρια». Από το γεγονός αυτό προκύπτουν κίνδυνοι για το θαλάσσιο οικοσύστημα του Παγασητικού, αφού τα πλοία αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων υλικών, όπως είναι ο αμίαντος, έλαια και λασπώδη κατάλοιπα υδρογονανθράκων, πολυχλωριούχα διφαινύλια PCB και βαρέα μέταλλα στα χρώματα και στον εξοπλισμό τους.
Η παραμονή του πλοίου στον συγκεκριμένο χώρο παραβιάζει ευθέως την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας έστειλε τη σχετική καταγγελία σε κάθε αρμόδιο και ζητάει την άμεση απομάκρυνση του.

Στη φόρα τα στοιχεία 100 εκατ. χρηστών του Facebook.

Ακόμα ένα πλήγμα δέχτηκε η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Σύμφωνα με το BBC, τα προσωπικά στοιχεία περίπου 100 εκατομμυρίων χρηστών, διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ήταν διαθέσιμα για «κατέβασμα» μέσω αντίστοιχων ιστοσελίδων.

28/7/10

Ιερέας έπνιξε βρέφος στην κολυμπήθρα!!!

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία από την είδηση-σοκ που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο πατέρας Valentin ανακρίνεται από την Αστυνομία σχετικά με τη συμμετοχή του στο θάνατο από πνιγμό ενός βρέφους, την ώρα που το βάφτιζε στην κολυμπήθρα του ναού, στον οποίο λειτουργούσε.

Και όμως γλίτωσε!!!!!!!!!!

Η εικόνα προκαλεί σοκ. Ο 43χρονος επιπλοποιός Lu Jiang γλίστρησε και έπεσε από τον δεύτερο όροφο κτιρίου υπό κατασκευή, στο οποίο εργαζόταν, στην επαρχία Sichuan της νοτιοανατολικής Κίνας, με αποτέλεσμα να καρφωθεί επάνω σε σιδερένια βέργα που προεξείχε από μία μεγάλη πλάκα μπετόν.

Δεν πληρώνουν οι χρήστες των social media

Εντελώς απρόθυμοι να πληρώσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιούν τα social media εμφανίζονται οι χρήστες του Ίντερνετ.Έρευνα που διεξήγαγε η Σχολή Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, σε δείγμα 2.000 ατόμων, κατέδειξε ότι το σύνολο των χρηστών του Διαδικτύου δεν επιθυμούν να πληρώσουν συνδρομή για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter.

Ελιξίριο μακροζωίας οι πολλοί φίλοι


Οι πολλοί και καλοί φίλοι ωφελούν σημαντικά την υγεία. Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως μας βοηθούν να ζούμε περισσότερα και καλύτερα χρόνια ενώ, αντιθέτως, το να έχει κανείς κάνα-δυο φίλους όλους κι όλους, είναι εξίσου επιζήμιο για την επιβίωσή μας με… 15 τσιγάρα την ημέρα ή τον αλκοολισμό!

Συνεχίζεται η απεργία φορτηγών και βυτιοφόρων.

Συνεχίζουν την απεργία οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, καθώς η συνάντηση με τον γγ του υπουργείου Χάρη Τσιόκα ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα.Στη διάρκεια της συνάντησης οι ιδιοκτήτες απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης για λύση της απεργίας και στη συνέχεια να διεξαχθεί διάλογος, καθώς και την πρόταση να τους χορηγηθεί μια επιπλέον δωρεάν άδεια.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus...



Ήταν ο Κωστίκας και είχε ένα διπλό εισητήριο για μια συναυλία. Ε, και ποιόν θα πάρει μαζί του ο Κωστίκας; Τον Γιωρίκα....
Φτάνει η μέρα της συναυλίας.... μπαίνουν και οι δύο στο στάδιο.Το στάδιο άδειο....

Απαγόρευσαν τις ταυρομαχίες στην Καταλονία.

Την απαγόρευση των ταυρομαχιών διά νόμου αποφάσισε σήμερα η Καταλονία, η οποία κατέστη η πρώτη περιοχή της Ισπανίας που βάζει τέλος στο παραδοσιακό αγώνισμα της χώρας.Με νόμο που ψηφίστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο της Καταλονίας, αποφασίστηκε ότι σε 17 μήνες από σήμερα δεν θα επιτρέπεται η διεξαγωγή ταυρομαχιών εντός των διοικητικών ορίων της Καταλονίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η απόφαση ayt;h αποτελεί την αρχή του τέλους για τις ταυρομαχίες σε πολλές περιοχές της Ισπανίας.

Νεκροί και οι 152 επιβάτες των Πακιστανικών Αερογραμμών.

Κανένας από τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα το πρωί στα περίχωρα του Ισλαμαμπάντ δεν επέζησε, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πακιστανικής πρωτεύουσας, ενώ ανασύρθηκαν οι σοροί όλων των επιβαινόντων, επιβατών και μελών του πληρώματος.
Το αεροσκάφος, των πακιστανικών αερογραμμών, AirBlue, μετέφερε 146 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ TROKTIKO.....

Το βράδυ του Σαββάτου, 24 Ιουλίου στις 12:18 το troktiko ανακοινώνει ότι διακόπτει τη λειτουργία του. Το τελευταίο post με τίτλο “Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα” , αφού προηγουμένως με άλλα posts τους είχαν χαιρετήσει όλα τα τροκτικά, αναφέρει αυτολέξη:

27/7/10

Τριάντα επτά νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στην Κίνα.

Τραγικό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον 37 άνθρωποι στην κεντρική Κίνα, όταν υπερχείλιση ποταμού προκάλεσε την κατάρρευση γέφυρας μήκους 153 μέτρων στην ορεινή κομητεία Λουαντσουαν στην κεντρική επαρχία Χενάν, το Σάββατο.

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ iPHONE 4..

Το ακριβότερο iPhone 4 ονομάζεται iPhone 4 Diamond και έχει σχεδιαστεί από τον Stuart Hughes, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν γνωστός για τις ιδιαίτερες αλλαγές που είχε κάνει στο macbook air, στο iPad, καθώς και σε άλλες συσκευές

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus...



Ήτανε Ο Γιωρίκας και δούλευε στην Γερμανία σαν πιατάς εστιατορίου. Μια μέρα θα γυρνούσε στην Ελλάδα με το τρένο των 7 και 10. Στον δρόμο για το πλοίο βρήκε μια μηχανή που έλεγε: "Ρίξε ένα δολάριο και θα σου πω ποιος είσαι."
Ο Γιωρίκας έριξε και του είπε:

26/7/10

Έμφραγμα στην αγορά..

Σοβαρά προβλήματα προκύπτουν τη Δευτέρα στην τροφοδοσία της αγοράς, εξαιτίας της απεργίας διαρκείας στην οποία κατήλθαν από τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Οι βυτιοφορείς δημόσιας χρήσης έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό στα διυλιστήρια προσπαθώντας να αποτρέψουν την φόρτωση των βυτιοφόρων των εταιρειών με καύσιμα.

Νέφος από τις πυρκαγιές έχει καλύψει τη Μόσχα.

Σοβαρά προβλήματα από το πυκνό νέφος που έχει προκληθεί από τις φωτιές που ξέσπασαν εξαιτίας του συνεχιζόμενου καύσωνα, αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μόσχας.
Από τον καύσωνα καταστράφηκαν σοδειές, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ χωρίς να προβλέπεται υποχώρηση του φαινομένου.

ΦΑΛΑΙΝΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟ'Ι'ΚΟ!!

Σοκ έπαθε ένα ζευγάρι στο Κέιπ Τάουν όταν μια φάλαινα έπεσε πάνω στο ιστιοπλοϊκό τους με τα δύο άτομα να είναι καλά στην υγεία τους ενώ το σκάφος να χρειάζεται 8.500 λίρες για την επιδιόρθωσή του. Η στιγμή απαθανατίστηκε από έναν τουρίστα!

FERRARI.....ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ!!!!!

Η Ferrari συγκαταλέγεται στα αυτοκίνητα που οι λάτρεις της ταχύτητας θα ήθελαν να αποκτήσουν, ωστόσο για τους περισσότερους είναι άπιαστο όνειρο.

ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ!!!!!!



Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφερε να σωθεί ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους στον Καναδά, με την εκτίναξη του καθίσματος του λίγο πριν το αεροπλάνο προσκρούσει στο έδαφος.

LAPTOP 35 ΔΟΛΑΡΙΩΝ..

Τον «φθηνότερο υπολογιστή του κόσμου» κατασκεύασε η Ινδία. Κοστίζει μόλις 35 δολάρια (27 ευρώ), θα ξεκινήσει να διατίθεται από το 2011 και θα απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και μαθητές. Η κυβέρνηση της Ινδίας φιλοδοξεί να κατακλύσει την παγκόσμια αγορά με τη νέα συσκευή, την οποία χαρακτηρίζει «απάντηση στον υπολογιστή των 100 δολαρίων του MIT».

Ο ΠΟΛΥΣ ΥΠΝΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ....

Ο πάρα πολύς ή πολύ λίγος ύπνος αυξάνει τον κίνδυνο να εκδηλώσουμε χρόνια νοσήματα, όπως παχυσαρκία, διαβήτη, υπέρταση και καρδιαγγειακές νόσοι προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες.

«Επτά έως οκτώ ώρες ύπνος το βράδυ φαίνεται ότι είναι οι ιδεώδεις για να αποκομίσει κανείς τα μέγιστα οφέλη για την υγεία του και να περιορίσει στο ελάχιστο τους κινδύνους εκδήλωσης καρδιομεταβολικών νοσημάτων» λέει ο δρ Ορφό Μπάξτον, από το Τμήμα Μελέτης του Υπνου στο Νοσοκομείο Βrigham and Women΄s στη Βοστώνη.