4/7/12

Πάει ολοταχώς για κόμμα ο Παπαδήμος

ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ

ΤΟΥ Γ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ


Το ότι «κάτι ψήνεται» με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και κάποιους «απογοητευμένους» από το ΠΑΣΟΚ είναι… παλιά ιστορία. Το ότι οι σχετικές επαφές έχουν ήδη γίνει είναι κι αυτό μια κάπως παλιά ιστορία.


Το γεγονός, όμως, ότι την περασμένη βδομάδα Βρέθηκαν στην Ελούντα για τις αναγκαίες «επαφές» ο κ. Παπαδήμος, με την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Ηλία Μόσιαλο και μερικούς άλλους αντιβενιζελικούς έρχεται σήμερα στη φόρα.

Εντάξει, θα ,μου πείτε πως πήγαν καλεσμένοι για ένα συνέδριο από τον οικονομολόγο κ. Ζομπανάκη, αλλά η ουσία είναι άλλη: σχεδίασαν πως θα στήσουν τα «σκαριά» ενός νέου πολιτικού φορέα στον ριζοσπαστικό κεντρώο χώρο».

Μάλιστα, όπως σήμερα είπε ο κ. Μόσιαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι «χρειάζεται κάτι καινούργιο» καθώς «το ΠΑΣΟΚ απέχει 15% από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Άρα, χρειάζεται κάτι άλλο εκεί ανάμεσά τους»!

Έτσι, «ξεκινήσαμε ως ομάδα φίλων στα κοινωνικά δίκτυα, ανταλλάσσοντας απόψεις. Κάποιος μια μέρα είπε ¨γιατί δεν το ανοίγουμε, προκειμένου να μιλάμε με ευρύτερο κοινό;¨. Και υπήρχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση…».

Εδώ που τα λέμε, υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερες από δέκα «κινήσεις» στο χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, αλλά και πολλές φιλελεύθερες «κινήσεις» με σοβαρές και προοδευτικές απόψεις, οπότε, όπως τόνισε ο κ. Μόσιαλος, κάποια δεδομένη στιγμή «θα πρέπει και οι κινήσεις να βρουν το δικό τους δρόμο».

Μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…












πηγή: paraskhnio.gr