28/4/10

Σοκ: Σούβλισαν αλλοδαπό με... σκουπόξυλο

Σοκ προκάλεσε στις αστυνομικές και υγειονομικές αρχές η πληροφορία ότι 35χρονος αλβανός μετανάστης υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα Χανιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αλλοδαπός μετέβη στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, διαμαρτυρόμενος για πόνους στα πλευρά και ισχυριζόμενος ότι είχε ατύχημα στην τουαλέτα. Ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε υποστεί φρικτό βασανιστήριο.


Συγκεκριμένα, άγνωστοι έβαλαν σκουπόξυλο στον πρωκτό του 35χρονου και αυτό διαπέρασε τον πνεύμονα και  έφτασε μέχρι το δεξιό ημιθωράκιο.  Εξαιτίας αυτού υπέστη ρήξη εντέρου, ύπατος και διαφράγματος.


Οι γιατροί χειρούργησαν εσπευσμένα τον αλλοδαπό μετά τον εντοπισμό του πάνω μέρος του σκουπόξυλου στον θώρακα του και η κατάστασή του, αν και σταθερή, παραμένει κρίσιμη, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί σήψη.

Για το θέμα έχει ασφαλώς ενημερωθεί η Ασφάλεια Χανίων από το Νοσοκομείο, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών αυτού του φρικιαστικού εγκλήματος… Μέχρι στιγμής πάντως ο αδερφός του και ο άνθρωπος που τον πήγε στο νοσοκομείο δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό, ενώ ο ίδιος επέμεινε στους γιατρούς ότι το ατύχημα προκλήθηκε επειδή έπεσε στο μπάνιο.

Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση στις αρχές είναι ότι δεν υπήρχαν στο σώμα του θύματος σημάδια πάλης.

www.star.gr