23/6/12

Πάτρα: Τη σκότωσε με το κουζινομάχαιρο γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 42χρονος δράστης του φονικού της Αγυιάς, που σκότωσε την 37χρονη σύντροφο του με την οποία έιχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Με δεκάδες μαχαιριές ο 42χρονος Άγγελος Λεχουρίτης τραυμάτισε σοβαρά την 37χρονη σύντροφό του Ντελένα Λακίνσεβις, η οποία δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε μετά από έξι ώρες περίπου, μάχης για τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Ο δράστης όπως αναφέρει το patrastimes.gr μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών και θαμώνων του καφενείου - ψησταριά που διατηρούσε στην οδό Νοταρά στην περιοχή της Αγυιάς, γνωστό ως «Μουριές», άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσε αρκετές φορές κυρίως στον λαιμό, την κοιλιά και τον θώρακα.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έκανε, προσπάθησε να βάλει τέλος και αυτός στη ζωή του, με το ίδιο όπλο που τραυμάτισε την επί χρόνια σύντροφό του, και άρχισε να κόβει τις φλέβες του.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί όταν το ζευγάρι, που έχει δύο μικρά παιδιά εκτός γάμου, άρχισαν να τσακώνονται, καθώς όπως λένε πληροφορίες, η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν! Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 42χρονος άνδρας θα άρπαζε ένα μαχαίρι και θα το κάρφωνε με μανία στο σώμα της συντρόφου του. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκάδες μαχαιριές, μερικές από αυτές μάλιστα στο λαιμό. Οι περίοικοι βλέποντας τη γυναίκα αιμόφυρτη νόμιζαν πως ήταν ήδη νεκρή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Παρά τις δεκάδες φιάλες αίματος που της έβαλαν οι γιατροί, η γυναίκα αιμορραγούσε συνεχώς λόγω των σφοδρών κτυπημάτων που είχε δεχτεί, δεν άντεξε και κατέληξε.
Να σημειωθεί πως το ζευγάρι λογομαχούσε αρκετά συχνά, και κυρίως όπως σημειώνουν περίοικοι, οι καβγάδες ήταν ερωτικού περιεχομένου, και για αυτό πολλοί το χαρακτηρίζουν ως έγκλημα πάθους.
Προ ημερών να σημειωθεί πως είχε δημιουργηθεί και άλλο επεισόδιο και το ζευγάρι είχε μάλιστα οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να μηνύσουν ο ένας τον άλλον, ενώ η κοπέλα είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή ο οποίος και είχε εντοπίσει στο σώμα της μώλωπες.

Χθες μάλιστα αναμενόταν να έρθει και η μητέρα της άτυχης 37χρονης για να την πάρει και να φύγουν για την Σερβία, καθώς είχε ενημερώσει την οικογένειά της πως δεν περνούσε καλά και πως ήθελε να φύγει.

Ο 42χρονος δράστης και σύντροφός της, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται. 

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών προκειμένου να του αποδοθούν κατηγορίες, ενώ θα λάβει προθεσμία για τον Ανακριτή για να απολογηθεί.











πηγη:newsit