30/6/12

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι

Την ανάληψη της επίθεσης στα γραφεία της Microsoft Hellas στον Μαρούσι, ανέλαβε η οργάνωση με όνομα “Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού – Διεθνές Επαναστασατικό Μέτωπο”!

Τελικά την ανάληψη της ευθύνης πήρε η οργάνωση με το όνομα σιδηρόδρομος που διαβάσατε πιο πάνω (λίγο δύσκολο να το ξαναγράψω ούτε καν copy paste), η επίθεση έγινε την περασμένη Τετάρτη όπου τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο της Microsoft Hellas και έβαλαν φωτιά ένα βανάκι στην είσοδο της εταιρίας.


Από την έκρηξη ευτυχώς σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο ισόγειο και πρώτο όροφο ενώ δεν σημειώθηκαν καθόλου τραυματισμοί. Ακολουθεί η προκήρυξη της οργάνωσης:


«Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος.


Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου. Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο.»

 




πηγη:goodbyte.gr