22/5/13

Έχασε τη μάχη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία έπειτα από σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό.

Έχοντας υποστεί σοβαρή λοίμωξη κατά τη διάρκεια παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ, ο 25χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 19.48 το βράδυ της Τρίτης. Έπειτα από έξι εβδομάδες νοσηλείας o οργανισμός του είχε εξασθενίσει τόσο πολύ, που μια τέτοια εξέλιξη ήταν και η μοιραία.


Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, και η αγαπημένη του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, οι οποίοι βρίσκονταν συνεχώς δίπλα του από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Μαζί τους ήταν και η σκέψη χιλιάδων θαυμαστών του νεαρού και ανερχόμενου ηθοποιού σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έστελναν μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης.


Παρά τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις παρέμενε ζωντανή η ελπίδα μέσα τους πως θα γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας Πρωτόπαπας θα ανοίξει τα μάτια του και θα επιστρέψει χαμογελαστός πίσω στα αγαπημένα του πρόσωπα.


Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος και τον χώρο της υποκριτικής, όπου ο ηθοποιός είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δυναμική απόδοση των χαρακτήρων που υποδυόταν κάθε φορά.


Οι επώνυμοι κατέκλυσαν το Twitter

Η ελληνική showbiz, συγκλονισμένη από τον χαμό του νεαρού, πλημμύρισε το Twitter με συλλυπητήρια.  








Πηγη:http://www.zougla.gr/greece/article/exase-ti-maxi