26/6/11

Χωριό εξωγήινων που θα σωθεί το 2012!

Αν συνδυάσουμε τη θεωρία περί ύπαρξης εξωγήινων και τη θεωρία της καταστροφής του κόσμου το 2012, θα οδηγηθούμε στην εξής "πραγματικότητα": υπάρχει ένα μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία, με 194 κατοίκους, στο οποίο οι "ειδικοί" εκτιμούν ότι υπάρχουν εξωγήινοι που θα μας γλιτώσουν από το τέλος του κόσμου!
Ο λόγος για το χωριό Pyrenees, όπου γίνονται δεκτοί πολυάριθμοι τουρίστες και ερευνητές, για να θαυμάσουν τη σπηλιά που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού, μέρος το οποίο θεωρείται πως θα μείνει όρθιο μετά την καταστροφή του κόσμου το 2012.
Εκτός αυτής της ιδιαιτερότητας της σπηλιάς, όσοι καταφύγουν εκεί θα έχουν την δυνατότητα αφού σωθούν, να φύγουν με το διαστημόπλοιο των εξωγήινων που θα προσγειωθεί μέσα σε αυτή τη σπηλιά.
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν τρομάξει από την μαζική προσέλευση των ξένων στο χωριό τους, όμως το βρίσκουν μια καλή ευκαιρία για να βγάλουν όσο πιο πολλά χρήματα μπορούν μέχρι την 21η Δεκέμβρη του 2012.
Πάντως, ειδικός σε μεταφυσικά θέματα που πιστεύει στην παραπάνω θεωρία, εκτιμά ότι οι εξωγήινοι φυλούν τα νώτα τους, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από το ανθρώπινο γένος, παρά μόνο τη στιγμή που θα κάνουν την εμφάνιση – έκπληξη κατά την ώρα της κρίσης, για να μείνουν στην ιστορία!