18/10/12

Βρήκαν τούς απαγωγείς, όχι όμως και τον 25χρονο - Φοβούνται για τη ζωή του

- Στενός φίλος της οικογένειας ο εγκέφαλος της συμμορίας
- Οι απαγωγείς ζήτησαν 500.000€ λύτρα
- 15 μέρες μετά την απαγωγή χάθηκαν τα ίχνη του 25χρονου
- Συνελήφθησαν την Τετάρτη οι επτά απαγωγείς
- Αρνούνται να αποκαλύψουν που βρίσκεται ο νεαρός


Η υπόθεση της απαγωγής ενός 25χρονου ήρθε στο φως μόλις χθες, όταν συνελήφθησαν οι επτά απαγωγείς, ανάμεσά τους και ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος!


Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν ο 25χρονος γιος γυναίκας γιατρού έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δράστες του «έκλεισαν» ραντεβού κι εκεί, τον απήγαγαν. Αμέσως επικοινώνησαν με την οικογένεια του θύματος, ζητώντας από τη μητέρα του λύτρα 500.000€ για να τον αφήσουν ελεύθερο.


Φοβούμενη πως οι απαγωγείς θα έκαναν κακό στο γιο της, η μητέρα του 25χρονου δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά 10 μέρες μετά την απαγωγή. Όμως οι έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Πέντε μέρες μετά, χάθηκαν τα ίχνη του 25χρονου.


Σύμφωνα με το newsit, η αστυνομία συνέχισε να ψάχνει και οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη, το πρωί της Τετάρτης, των επτά απαγωγέων, μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, ένας 72χρονος άνδρας, στενός φίλος της οικογένειας!


Οι δράστες, όμως, αρνούνται να αποκαλύψουν που είναι ο 25χρονος, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται.


Αρχικά, υπήρξε η υποψία πως ίσως ο 25χρονος να σκηνοθέτησε την ίδια την απαγωγή του. Αλλά πια αυτό το σενάριο απομακρύνεται. Τώρα, οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν κάτι χειρότερο, να έχει δολοφονηθεί από τους απαγωγείς του ο νεαρός.


ΠΗΓΗ