15/10/12

Αγρινιώτισσα η σωματοφύλακας της Μέρκελ!

Ποιος να της το έλεγε της 35χρονης Σοφίας από το Αγρίνιο, ότι θα βρεθεί στην ομάδα ασφαλείας που θα προσέχει την Άνγκελα Μέρκελ!

Πρόκειται για την 35χρονη μελαχρινή ανθυπαστυνόμο η οποία ανήκει στην ομάδα ασφαλείας υψηλών επισκεπτών και μάλιστα αναλαμβάνει πάντοτε την φρούρηση των γυναικών.

Η Σοφία, με την άρτια εκπαίδευση της αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μονάδες στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων. Το γεγονός ότι είναι γυναίκα σε συνδυασμό με την διακριτική της παρουσία, της δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνει σημαντικές αποστολές στο πλευρό ισχυρών γυναικών, που αισθάνονται πιο άνετα στο πλευρό μιας γυναικείας φιγούρας και όχι ενός άντρα αστυνομικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, η ελληνίδα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με την παρουσία της στο πλευρό της καγκελαρίου, φροντίζοντας την ασφαλή μετακίνηση της, δημιουργώντας ουσιαστικά την ασπίδα προστασίας της.


Να σημειωθεί ότι η Σοφία, είναι από τις μοναδικές γυναίκες με σημαντική εμπειρία στην φύλαξη υψηλών προσώπων και έχει αναλάβει σημαντικές αποστολές έως τώρα, όπως την φρούρηση της Χίλαρυ Κλιντον κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης της στην χώρα μας.​


πηγη:star