31/3/13

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Κυριακή 31.3.13

Νεφώσεις σε ολόκληρη την χώρα αναμένουμε την Κυριακή οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα Δυτικά και μέχρι το μεσημέρι στην Μακεδονία την Θράκη την βόρεια Θεσσαλία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές οι πιθανότητες για τοπικές βροχές είναι μικρές. Πάντως από τις απογευματινές ώρες και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σχεδόν παντού. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο,αρχικά,από νοτιοανατολικές διευθύνσεις αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα φτάσουν τα 5 beaufort ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στα νότια και τα 6 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 24 βαθμούς