23/3/10

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ.


Στην Παιανία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Πατέρας, κρίνοντας πως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν και ειπώθηκαν μετά το ντέρμπι της Κυριακής, έπρεπε να πει κάποια πράγματα στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» περίμενε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προπόνησης πριν τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, μάζεψε τους παίκτες και τους έκανε σαφές πως παρά την δεύτερη φετινή ήττα από τον «αιώνιο», η πίστη του προς αυτούς δεν έχει κλονιστεί. Επιπλέον, ο Νίκος Πατέρας τους ζήτησε να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα ακούγονται για μεταγραφές και αποχωρήσεις και να κάνουν δικό τους το φετινό νταμπλ.

«Ξεχάστε τον Ολυμπιακό και μην ασχολείστε με όσα γράφονται και λέγονται για λίστες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τάχα θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό. Επίσης, για τα ταξίδια του Αντωνίου στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν αυτά.

Για μένα αποτελείτε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Βγάλτε το πάθος σας στο γήπεδο, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Βουλώστε τα στόματα, γιατί εσείς είστε οι καλύτεροι», είπε στους παίκτες ο Νίκος Πατέρας.

Στην συνέχεια τα είπε για λίγο με τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αποχώρησε από την Παιανία και σίγουρα περιμένει να δει από την Τετάρτη την αντίδραση των παικτών.

Εκτός ξανά ο Μαρίνος

Ούτε εναντίον του ΠΑΣ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Στέργος Μαρίνος ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι Δάρλας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι. Απών θα είναι ακόμα και ο Γιώργος Μαχλελής που δεν προπονήθηκε λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων αλλά και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Στην αποστολή πάντως μετέχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ταλαιπωρούταν από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ακολούθως έπαιξαν δίτερμα, και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους επιθετικούς της ομάδας να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
sportdog.gr