31/3/10

Ανακλήσεις απο την Opel



Πρόγραμμα ανάκλησης 554 οχημάτων Opel Antara, παραγωγής 2007 - 2008, εκτελεί η γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή...Στα συγκεκριμένα οχήματα ενδέχεται υπό ορισμένες συνθήκες να παρουσιαστεί δυσλειτουργία στη συνδεσμολογία του ενδιάμεσου άξονα τιμονιού, με αντίστοιχες συνέπειες στη λειτουργικότητα του τιμονιού. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα τέτοιες περιπτώσεις.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που εμπλέκονται στην ανάκληση θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700 begin_of_the_skype_highlighting              210 6164700      end_of_the_skype_highlighting.



troktiko.blogspot.com