9/10/10

Ένοπλος σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά στην Αλεξανδρούπολη

«Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί» και πυροβολεί… αδέσποτα σκυλιά ένας άγνωστος χωρίς ίχνος ανθρωπιάς που δρα ανενόχλητος στην Αλεξανδρούπολη! Και δεν είναι ο μόνος… Πολλοί όμοιοί του «θερίζουν» τα άτυχα ζώα σκορπώντας δηλητηριασμένα δολώματα, με αποτέλεσμα δεκάδες να έχουν βρει μαρτυρικό θάνατο τους τελευταίους μήνες!

Την καταγγελία για την δράση του ασυνείδητου οπλοφόρου έκανε στο “Thrakinet.tv” ο πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Κιβωτός» Θεόδωρος Ράπτης, ο οποίος ζήτησε την βοήθεια των τοπικών αστυνομικών αρχών και αποκάλυψε ότι τα αποτρόπαια περιστατικά συμβαίνουν στην περιοχή Απαλός της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα με την ανοχή των κατοίκων...»

Το πρόβλημα με την απάνθρωπη αντιμετώπιση των αδέσποτων στην Αλεξανδρούπολη έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας τους τελευταίους μήνες, αφού περισσότερα από 40 σκυλιά έχουν δολοφονηθεί με φρικτούς πόνους από φόλες! Μόνο την περασμένη Κυριακή στον οικισμό της Άνθειας, βρήκαν τραγικό θάνατο δέκα σκυλιά, πριν από λίγες ημέρες άλλα 12 σκυλιά θανατώθηκαν στα Δίκελλα, ενώ κρούσματα υπάρχουν και στους οικισμούς Μάκρη και Παλαγία.

Πηγή: Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ