25/5/11

Οδηγίες για όσους δεν απογράφηκαν


Στα κατά τόπους γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ μπορούν να απευθύνονται από σήμερα και για τρεις ημέρες όσοι δεν απογράφηκαν, καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες.

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν...
η Ελληνική Στατιστική Αρχή είναι ικανοποιημένη για την εξέλιξη της διαδικασίας και ευχαριστεί θερμά αφενός όλους τους κατοίκους της χώρας που άνοιξαν την πόρτα τους και βοήθησαν στην καταγραφή του πληθυσμού και στη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων αφετέρου όλους όσοι εργάστηκαν για την απογραφή.


Τα πρώτα βασικά αποτελέσματα της απογραφής αναμένονται τον Ιούνιο και θα αναφέρονται στον μόνιμο πληθυσμό ανά δημοτική ενότητα της χώρας, καθώς και στην κατανομή των απογραφέντων ανά φύλο.

Οι συγκεντρωτικοί στατιστικοί πίνακες αναμένεται να παρουσιαστούν σε ενάμιση χρόνο.

Όσοι δεν απογράφηκαν μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο της γενικής απογραφής, που αντιστοιχεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και να απογραφούν εκεί.

Από χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναρτηθεί τα κατά τόπους γραφεία, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τους 35 τηλεφωνητές της ΕΛΣΤΑΤ. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αpografi2011.gr και στα τηλέφωνα 213 135 2138 - 40.