26/5/11

Καταδίωξη και συλλήψεις τη νύχτα στην εθνική οδό

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στα διόδια Τραγάνας..

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ακολουθούσαν από την Αθήνα ένα Alfa Romeo, το οποίο ήταν κλεμμένο και ο οδηγός του κινούταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.
Ο οδηγός του Alfa Romeo συναντήθηκε σε μαγαζί της εθνικής οδού έξω από την Αθήνα, με 2 ακόμη άτομα, που έφτασαν και αυτοί στο ραντεβού με κλεμμένα αυτοκίνητα,με ένα μπλε opel ο ένας και....

ο άλλος με ένα renault megane γκρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport και τα 3 αυτοκίνητα είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής και οι 3 αλλοδαποί οδηγοί ταξίδευαν προς τη βόρεια Ελλάδα για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες.
Οι αστυνομικοί συνέχισαν την διακριτική παρακολούθηση και σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας και το Α΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων έστησαν μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας.
Στη 01.30΄μετά τα μεσάνυχτα, οι 2 οδηγοί Μαροκινής καταγωγής συνελήφθησαν στο μπλόκο, ενώ ο οδηγός του Alfa Romeo βλέποντας τους αστυνομικούς έκανε επιτόπου αναστροφή και προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας πάλι προς Αθήνα με υπερβολική ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και στο ύψος του Προσκυνά το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο εξετράπη και ο οδηγός του, που δεν τραυματίστηκε, κατάφερε να περάσει τρέχοντας στην άλλη πλευρά της εθνικής και να εξαφανιστεί, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.

LamiaReport.gr