25/4/10

Ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα βραβεία!


KANEIΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ο κορυφαίος προπονητής του φετινού πρωταθλήματος, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος παίκτης και τον Θανάση Καραγκούνη να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ της χρονιάς, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διοργάνωσε η Superleague...



...για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε το 46,2% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φερνάντο Σάντος με 42,6% και στην τρίτη τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ με 11,2%.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού προτιμήθηκε από το 37,8% των φιλάθλων, ενώ στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης με 21,3%, στην τρίτη ο Βλάνταν Ίβιτς με 17,3%, στην τέταρτη ο Νάτσο Σκόκο με 13,3% και στην πέμπτη ο Τουμέρ Μετίν που πήρε ποσοστό 10,2%.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Superleague και το συνδρομητικό κανάλι, αναδείχθηκε και η κορυφαία 18άδα του πρωταθλήματος που την αποτελούν οι: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νικοπολίδης, Τζόρβας. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βύντρα, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ντουγκλάο, Αβραάμ, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας. ΜΕΣΟΙ: Κατσουράνης, Ναφτί, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Γκαρσία. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μετίν, Σκόκο, Σισέ.

Το βραβείο για την καλύτερη ασίστ του πρωταθλήματος δόθηκε στον Κρίστιαν Νέμεθ για την πάσα στον Μπλάνκο την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ για την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς βραβεύτηκε ο Γιάννης Αραμπατζής για την επέμβαση στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γύρο.

Η καλύτερη δήλωση της χρονιάς ανήκει στον Τάσο Πάντο («αν έμπαινε αυτό το γκολ θα καιγόταν το Καραϊσκάκη και είναι κρίμα γιατί είναι καινούριο γήπεδο», είχε πει για μια ευκαιρία που έχασε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), ενώ το βραβείο fair play απονεμήθηκε στον Μιχάλη Σηφάκη για την αντίδρασή του στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδό του Ηρακλή πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Καυτανζογλείου.

http://www.sentragoal.gr