12/4/11

Στις 18 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές

Έπειτα από απόφαση του απερχόμενου Κ.Σ. της ΕΦΕΕ ορίστηκε ως ημερομηνία των φοιτητικών εκλογών η 18η Μαΐου 2011.
Από την πλευρά της, η φοιτητική νεολαία της  ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, σε ανακοίνωσή της έστειλε ήδη το πολιτικό της μήνυμα και καλεί τους φοιτητές σε συμμετοχή:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η μοναδική φοιτητική παράταξη που έχει καταθέσει κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την αναγέννηση του φοιτητικού κινήματος, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη πρόταση Παιδείας για όλα τα ζητήματα που μαστίζουν την Τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την καλύτερη απάντηση απέναντι στην αδράνεια και την σκόπιμη απομόνωση.
Ως η μόνη εγγυήτρια δύναμη της αξιοπιστίας του φοιτητικού κινήματος, καλούμε τους φοιτητές μέσω της συμμετοχής τους, να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Με όπλο τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας, την δράση μας.
Τα τελευταία χρόνια στις φοιτητικές εκλογές η αποχή είναι η πρώτη δύναμη, ενώ όσον αφορά τα αποτελέσματα, η κάθε παράταξη δίνει τα δικά της και αυτοαποκαλείται κερδισμένη, καθώς η ΕΦΕΕ εδώ και μια εικοσαετία δεν εκδίδει τα επίσημα αποτελέσματα.

Αντιδράσεις: