25/1/12

Facebook: Timeline τώρα υποχρεωτικά σε όλους!

Σίγουρα το έχεις δει σε προφίλ φίλων σου το τελευταίο χρονικό διάστημα, μιας κι όσο περνούν οι ημέρες, κάνει εντονότερη την παρουσία του στις σελίδες του Facebook.



Είτε σου αρέσει είτε όχι, όμως, τώρα ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις κι εσύ και να δώσεις στο προφίλ σου τη νέα του όψη. Όπως έχεις καταλάβει, αναφερόμαστε στο περιβόητοTimeline, το οποίο μας παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο με πολύ ενθουσιασμό ο Ζούγκερμπεργκ μαζί με όλες τις αλλαγές που το συνοδεύουν.
Σε ανακοίνωσή του το Facebook, ξεκαθάρισε ότι η χαριστική περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι χρήστες μπορούσαν να κάνουν τη μετάβαση στα νέα προφίλ από μόνοι του, εφόσον το επιθυμούσαν, φτάνει στο τέλος της και μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, όλοι μας θα αναγκαστούμε να αποκτήσουμε το Timeline.
Να θυμίσουμε ότι θα έχεις στη διάθεσή σου μία εβδομάδα πριν το αποκαλύψεις στο φίλους σου, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις και να κρύψεις ό,τι δε θες να εμφανιστεί σε δημόσια θέα. Άλλωστε, η δομή του Timeline είναι τέτοια που θα τα φέρει όλα στο φως. "Ωραία", ε;
Από κει και πέρα, εάν δε σου γεμίζει το μάτι και δε θες να το αποκτήσεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μόνος τρόπος θα είναι να σβήσεις το προφίλ σου. Εφαρμογές που υπόσχονται στους χρήστες ότι θα τους απαλλάξουν από το Timeline, μπορείς να μαντέψεις τι είναι... 


Πηγή:e-go