19/5/12

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 19/5 τα Ζώδια

Σήμερα, ξεκινάτε με διάθεση να κάνετε πράγματα και να ευχαριστηθείτε την ημέρα, ερχόμενοι σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε έντονα συναισθήματα.



Δυνατές συγκινήσεις και ισχυρές αλληλεπιδράσεις μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα να θέσετε τις βάσεις για κάτι καινούργιο ή να κάνετε μια μεταστροφή προς μια άλλη κατεύθυνση. Οι ερωτικοί παλμοί είναι έντονοι και δεν έχετε παρά να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη σε όλες της τις εκφάνσεις.


Κριός


Η συνύπαρξη του Ερμή με το Δία στον Ταύρο σας ωθεί να ασχοληθείτε σοβαρά τόσο με τα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά. Συζητήσεις, μετακινήσεις και διαβουλεύσεις μοναδικό στόχο έχουν την βελτίωση. Μια εκδρομή μπορεί να σας ευχαριστήσει και συνάμα να σας φέρει πιο κοντά στο έτερο ήμισυ. Οι σχέσεις με άτομα από το γειτονικό ή συγγενικό περιβάλλον θα αποτελέσουν πεδίο χαράς και τέρψης.


Ταύρος


Το μυαλό σας είναι προσηλωμένο στα έσοδα και τα έξοδα στην προσπάθεια να τα ισορροπήσετε. Ευτυχώς, το ταμείο δεν είναι μείον και αναμένονται οικονομικές απολαβές από πηγές που ίσως είχατε ξεχάσει. Η διάθεση για ψώνια και δώρα θα είναι ανεβασμένη. Στην πρώτη περίπτωση διπλοσκεφτείτε, αν πράγματι χρειάζεστε το όποιο προϊόν και στη δεύτερη οπωσδήποτε ζητήστε κάρτα αλλαγής.


Δίδυμοι


Αν κάτι δεν αντέχετε σήμερα, είναι να μείνετε μέσα. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, οι φίλοι περιμένουν και οι μετακινήσεις ξεκινούν. Ξένοιαστοι και ευχάριστοι ακολουθείτε την επιθυμία να βγείτε στους δρόμους και να απολαύσετε την ημέρα. Ίσως διαισθανθείτε πράγματα που δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα σας αρέσουν αλλά συνάμα θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε μια κρυφή αλήθεια.


Καρκίνος


Σε ένα στενό ή μικρό κύκλο θέλετε σήμερα να περάσετε τη μέρα σας, μιλώντας για τα παλιά και θυμούμενοι καταστάσεις που σας φέρνουν χαρά. Επαφές με γυναικεία πρόσωπα θα σας ωθήσουν να κάνετε αποκαλύψεις και πιθανόν να πείτε πράγματα που ως τώρα δεν είχατε ομολογήσει ούτε στον εαυτό σας.

Λέων


Σήμερα, κάνετε μικρές αλλαγές στις δραστηριότητες που μοιράζεστε με τους άλλους και προσθέτετε νέες συνήθειες στο πρόγραμμά σας που σχετίζονται με μετακινήσεις και κοντινά πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε εύνοια από ένα πρόσωπο που έχει εξειδικευμένες γνώσεις ή σας εκτιμά για όσα έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Οικονομική ανάσα από το πουθενά.


Παρθένος


Μια επαγγελματική επιτυχία σας έχει γεμίσει χαρά και δεν λέει να βγει από του νου σας. Αντίθετα, σας συνοδεύει σε ό, τι κάνετε σήμερα και παράλληλα σας τονίζει την αυτοπεποίθηση. Παραδόξως δεν έχετε όρεξη για δουλειές και καθαριότητα το μόνο που θέλετε είναι να απαλλαγείτε για λίγο από τις ευθύνες και να ξεκουραστείτε (τρόπος του λέγειν), ασχολούμενοι με ανέμελα πράγματα.


Ζυγός


Η μέρα εξελίσσεται όμορφα καθώς από το πρωί έχετε φορέσει το χαμόγελο σας και νοερά ταξιδεύετε στην επικείμενη συνάντηση με το ταίρι σας. Σε ό, τι και αν κάνετε, ακούστε την καρδιά σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί και να κάνει ένα διάλλειμα από τα άγχη της καθημερινότητας. Ένα παιδί ή ένα συγγενικό πρόσωπο θα χρειαστεί την εμψύχωση σας.


Σκορπιός


Η νοητική σας οξυδέρκεια και η διάθεση για αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία βελτιώνουν τις σχέσεις σας και σας ανταμείβουν τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Πρόσωπα που είχαν δείξει εχθρική στάση απέναντί σας θα συνταχθούν με τις θέσεις σας και θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Αισθηματικά, έρχονται στο προσκήνιο θέματα που είχαν μείνει στη μέση.


Τοξότης


Η καθημερινότητά σας εμπλουτίζεται με πολυάριθμες ασχολίες και επαφές με γείτονες, αδέρφια και ξαδέλφια. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε τον τρόπο που μετακινείστε είτε για να εξοικονομήσετε χρήματα είτε γιατί κάποιες εξωγενείς συνθήκες σας αναγκάζουν να κινηθείτε αλλιώς. Ερωτικά, υπάρχει σύμπνοια, ισορροπία και ευτυχία. Ίσως παρευρεθείτε σε ένα γάμο, έναν αρραβώνα ή άλλο κοινωνικό γεγονός.


Αιγόκερως


Μην περιμένετε κάποιοι που δεν βλέπουν το σκοτάδι να αναζητήσουν το φως. Κάντε αυτά που είναι να κάνετε και μην πιάνεστε στα δίχτυα μιας σχέσης που είναι δεμένη με μίσος και φθόνο. Η καθημερινότητά σας σήμερα ίσως αποδειχθεί κάπως παράξενη και σας πιάσει γλωσσοδέτης σε θέματα που είναι έξω από τη δική σας αρμοδιότητα ή υπευθυνότητα. Καλή μέρα για άσκηση ή γυμναστική.


Υδροχόος


Μια ακούραστη μηχανή σε όλους τους τομείς αποδεικνύεστε σήμερα, γεγονός που ανεβάζει τις μετοχές σας στα ύψη. Εκδρομές και μίνι αποδράσεις μαζί με το σύντροφο, τα παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, εάν μάλιστα είναι σε μέρος που έχετε ξανά επισκεφθεί και αφενός ξέρετε τα κατατόπια, αφετέρου γνωρίζετε τόσο τα καλά όσο και τα αρνητικά του.


Ιχθύες


Σήμερα, δεν είναι ανάγκη να αφιερώσετε κάθε λεπτό της ζωή σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους, κάντε και κάτι για εσάς. Αν θέλετε να μείνετε σπίτι, θα έχετε καλή παρέα ενώ εάν ασχοληθείτε με τη μαγειρική, το πιθανότερο είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα με τις ικανότητες σας. Άτομα που σέβεστε, εκτιμάτε ή για κάποιο λόγο νιώθετε ότι τους είστε υποχρεωμένοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας.
 








ΠΗΓΗ: astrology.gr