23/5/12

Συμπλοκές και μαχαιρώματα στην Πεύκη

Μαχαιρώματα, φωτιές και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών υπήρξαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα μπαράζ Πεύκη-Περαμαϊκός για την άνοδο στην Δ' Εθνική. Απολογισμός τρεις μαχαιρωμένοι και ένας ακόμη τραυματίας.


Οι απίστευτες σκηνές βίας έκαναν την εμφάνισή τους σε ένα ακόμη παιχνίδι και αυτή τη φορά όχι επαγγελματικού πρωταθλήματος, αλλά ερασιτεχνικού!!
Στην Πεύκη διεξαγόταν ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Δ' Εθνική, μεταξύ της Πεύκης και του Περαμαϊκού. Απολογισμός: Τρεις οπαδοί να μαχαιρωθούν, ένας τραυματίας, φωτιές και μάχες σώμα με σώμα!!



Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα και στο 87' ο Περαμαϊκός σημείωσε γκολ μειώνοντας το σκορ σε 2-1.
Με το που έγινε αυτό, στο γήπεδο έκαναν την εμφάνισή τους κουκουλοφόροι, οι οποίοι εισέβαλαν στην εξέδρα κρατώντας στιλέτα, καδρόνια και λοστούς και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Περαμαϊκού.
Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα τρία άτομα να μαχαιρωθούν και ένας να τραυματιστεί, όλοι από την πλευρά της ομάδας του Περάματος και έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.
Οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από την εξέδρα, αλλά η "μάχη" συνεχίστηκε έξω από το γήπεδο, με ανταλλαγή φωτοβολίδων, κάτι που προκάλεσε φωτιά στα γύρω δέντρα! Οι άνθρωποι του Περαμαϊκού κατηγορούν την αστυνομία για τη μη λήψη μέτρων ασφάλειας, καθώς στο γήπεδο υπήρχαν μόλις πέντε αστυνομικοί, ενώ τα ΜΑΤ έφτασαν όταν τα επεισόδια είχαν τελειώσει!
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες τα επεισόδια ενδεχομένως να είναι αποτέλεσμα "ραντεβού" οπαδών ...μεγαλύτερων ομάδων


Δείτε φωτορεπορτάζ από το γήπεδο της Πεύκης:















sport24.gr/