23/5/12

Από αύριο Πεμπτη 24/05/2012... χειμώνας! Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ

Καλή ήταν η καλοκαιρία όσο κράτησε, αλλά από αύριο και πάλι χειμώνας! Ο καιρός χαλάει και έτσι την Πέμπτη 24 Μαΐου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως στα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση.

Για την Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες και σποραδικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τις 16 έως τις 23 Μαΐου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επικρατήσουν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και σε Μακεδονία και Θράκη, καθώς και στα νησιά του Ιονίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές, ενώ στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις βόρειες Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 


 star.gr