20/5/12

Κυριακή με Ημιμαραθώνιο, Πορεία Ειρήνης και Ποδηλατικό Γύρο – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο "Πρώτος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας" με την επωνυμία "Ακρόπολις", αλλά και παράλληλοι αγώνες δρόμου με την ονομασία "Τρέχοντας στην Αθήνα", υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων. Από τις 6 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι θα διακόπτεται σταδίας η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Αναλυτικά οι δρόμοι που κλείνουν ΕΔΩ.

Λόγω διεξαγωγής της 33ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης στη μνήμη του Γρηγορίου Λαμπράκη, που θα γίνει την Κυριακή 20.5.2012 και ώρες 08.30΄ έως 18.30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους των Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Χολαργού - Παπάγου, Ψυχικού – Φιλοθέης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Την Κυριακή 20/5/2012 θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Αττικής ο «18ος Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην εξής διαδρομή: 60,000–29,000 χ/θ Π.Ε.Ο. Αθηνών–Κορίνθου (ρεύμα προς Αθήνα), διασταύρωση Ναυπηγείων Ελευσίνας, δεξιά Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ιερά Οδός, Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου (ρεύμα προς Αθήνα), Λ. Αθηνών, Αχιλλέως, Πλατεία Καραϊσκάκη, δεξιά Δεληγιώργη, δεξιά Πειραιώς, Πλατεία Ομονοίας, δεξιά Αθηνάς, Πλατεία Κοτζιά. Λόγω του Ποδηλατικού αγώνα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10.30΄ έως 13.30΄.
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Επίσης, λόγω εορτασμού Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Κυριακή 20.5.2012 και από ώρα 08.00΄ έως 13.30΄ θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων σε ορισμένες οδούς της περιοχής.
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Λόγω της τοπικής πανήγυρης της Εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρκόπουλο Αττικής που θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21/5/2012, αντίστοιχα κατά τις ώρες 06.00΄έως 24.00΄ θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στη Λεωφ. Αθηνών - Λαυρίου, στο τμήμα από την διασταύρωση της μεταξύ των οδών Μυρινούντος έως την πλατεία Δημοσθένους Σωτηρίου (κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου)και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τέλος, λόγω εργασιών κατάργησης εναέριου δικτύου της ΔΕΗ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω σημεία της Λ. Αθηνών, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Περιστερίου, στις 20-5-2012, για μέγιστο χρονικό διάστημα πέντε λεπτών (5΄) ανά θέση.
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ





skai.gr