10/11/12

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 10/11/2012

Αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις και στο Καρπάθιο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.


Αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια του νομού με πιθανότητα ασθενών βροχών, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.


Ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
πηγη:meteo

Αντιδράσεις: