23/7/13

Ράντου-Παπακωνσταντίνου: Δείτε πώς ήταν η Ελένη στα 18 της και ο Βασίλης στα 28

Είναι από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή καλλιτεχνικά ζευγάρια της χώρας μας.

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της, δοκιμασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, όμως ξεχώρισε στη συνείδησή μας σαν σπουδαία κωμικός. 


Ο σύζυγός της, Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ένα από εκείνους που έχουν γράψει την ιστορία της ελληνικής μουσικής, αλλά και της ροκ σκηνής στον τόπο μας. Αυθεντικός, επαναστάτης, ανεξάρτητος γέμιζε και συνεχίζει να γεμίζει στάδια με φανατικούς θαυμαστές, ενώ φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στο τραγούδι.

Η φωτογραφία της Ελένης είναι από το 1983. Είναι μόλις στα 18 της και έχει ήδη ξεκινήσει δειλά να εμφανίζεται σαν ηθοποιός στη κοινωνική σειρά της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο». Η φωτογραφία, στην οποία είναι σχεδόν παιδί με το χαρακτηριστικό της δεκαετίας του 80 στα ρούχα και στα μαλλιά, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Κατερίνα.

Ο Βασίλης ποζάρει στα 28 του χρόνια, όταν κυκλοφορεί και τον πρώτο προσωπικό του δίσκο το 1978. Μέχρι τότε είχε γίνει ήδη διάσημος από πολλές συμμετοχές του.

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρευτήκαν το 1994 και δύο χρόνια μετά έρχεται στον κόσμο η κόρη τους Νικολέττα. Μπορεί σήμερα να μην είναι παιδιά, αλλά είναι αναμφισβήτητα πολύ νέοι άνθρωποι.









Πηγή: http://www.queen.gr/