23/7/13

Καύσωνα για τις επόμενες ημέρες προβλέπει η ΕΜΥ

Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή 

Αισθητή άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Παρασκευή ο υδράργυρος θα φτάσει κατά τόπους στους 38 βαθμούς Κελσίου.
Συγκεκριμένα, την  Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο. 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών την Παρασκευή στα βόρεια ορεινά. 

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά κυρίως την Παρασκευή θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου και στα κεντρικά και νότια κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 μποφόρ και κατά τόπους στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. 
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά.


Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.