3/4/12

ΑΕΚ: Γήπεδο 40.000 θέσεων σε 20 μήνες

Το βράδυ της Δευτέρας, ο επικεφαλής 14μελούς ομάδας μηχανικών που έχει συσταθεί για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέδωσε ανακοίνωση για το σημαντικό αυτό θέμα για την ΑΕΚ.
Σε αυτή παρουσιάζει το σχέδιό του για γήπεδο 40.000 θέσεων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και το γήπεδο να ανήκει 100% στην "Ένωση".
Την Τρίτη, θα έχει συνάντηση με την Ερασιτεχνική για να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει και θα εξηγήσει αναλυτικά το σχέδιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Συγκροτημένη ομάδα 14 μηχανικών ΟΛΩΝ των απαραίτητων ειδικοτήτων, έχοντας επί κεφαλής τον εμπνευστή, σχεδιαστή και μηχανικό της ιστορικής "ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ" αλλά και του εκσυγχρονισμού του συνόλου των βοηθητικών εγκαταστάσεων του ΑΕΚτζήδικου ποδοσφαιρικού ναού της Φιλαδέλφειας -τον Γεράσιμο Έρτσο- έχοντας εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση δύο funds των ΗΠΑ, προσφέρεται να αναλάβει ΑΜΕΣΑ την ανέγερση του γηπέδου της αγαπημένης μας ΑΕΚ, με χωρητικότητα 40.000 θέσεων και χρόνο αποπεράτωσης τους 20 μήνες.
Προς τούτο το παλαιό μέλος της ΑΕΚ και μέλος του ΔΣ της χρυσής εποχής "Λουκά Μπάρλου" ο πολιτικός μηχανικός Γεράσιμος Έρτσος ζήτησε εγγράφως συνάντηση με το ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθεί
1) Για τις ενέργειες που έχουν γίνει και τα αποτελέσματά τους, για την ανέγερση του νέου μας γηπέδου που με αφροσύνη κατεδάφισε η διοίκηση Γρανίτσα.
2) Να ενημερωθεί για την τεχνική μελέτη και την όλη πρόταση Βούρου με την επιστημονική της αρτιότητα.
3) Την κατάθεση πρότασης ενδιαφέροντος για ανέγερση νέου γηπέδου εντός 20 μηνών με 100% ιδιοκτήτη όχι επενδυτή αλλά το ίδιο το σωματείο, την αγαπημένη μας ΑΕΚ.
Εκτιμούμε πως η πρότασή μας συνιστά εξαιρετική ίσως τη μοναδική επί του παρόντος ρεαλιστική και γόνιμη για τα συμφέροντα της ΑΕΚ πρόταση για γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα αποτελεί 100% ιδιοκτησία του συλλόγου μας. Η συνάντησή μας λοιπόν όπως εγγράφως συμφωνήθηκε για αύριο Τρίτη 3 Απριλίου θα είναι εξαιρετικά σημαντική όχι για τα συμφέροντα κάποιου επενδυτή και προσώπων αλλά για τα συμφέροντα και την ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου.
Από το γραφείο Τύπου «ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ! ΣΧΕΔΙΟ»

Αντιδράσεις: