21/4/12

Γιατί αυτοκτόνησε ο 54χρονος λογιστής στην Κρήτη " "Δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα"

"Δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα" αναφέρει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε.

 Τι λένε στο Νewsit οι γείτονες του. Βαρύ το πένθος στην οδό Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον 54χρονο λογιστή ο οποίος κρεμάστηκε φτιάχοντας μια θηλειά από ένα σεντόνι στη σκάλα της πολυκατοικίας που διέμενε. 

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα το πρωί όταν η γυναίκα που προσέχει τη μητέρα του λογιστή βρήκε τη σορό του 54χρονου. 

Οι γείτονες του είπαν στο Newsit πως έμενε για χρόνια σε αυτό το διαμέρισμα, στον 3ο όροφο της οδού Μητσοτάκη 4, ενώ στο διπλανό διαμέρισμα μένει η μητέρα του και η αδεφλή του. Ο 54χρονος που δεν είναι παντρεμένος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΟ NEWSIT Οπως δήλωσε στο Newsit η γειτόνισσά του που διαμένει στην ιδια πολυκατοικία, κυρία Σπυριδάκη "ειμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ηταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός και ευγενικός. Δεν είχε προβλήματα οικονομικά. Μας ειπαν πως η αστυνομία βρήκε σημείωμα στο οποίο έγραφε πως αυτοκτονησε γιατί δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα". 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορεί να ζήσει άλλο γιατί δεν αντέχει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. 

Η αυτοκτονία του λογιστή έρχεται λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο Σύνταγμα, ενώ με ιδιόχειρο σημείωμά του "έδωσε" πολιτικό χαρακτήρα στην αυτοκτονία του.

Αντιδράσεις: