3/11/13

0 Η Logitech πρoσθέτει στο νέο iPad Air ιδιαίτερα ελαφριά & λεπτή προστασία σε συνδυασμό με λειτουργικότητα



Τέσσερα νέα αξεσουάρ, ειδικά για το iPad Air, παρουσίασε η Logitech. Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα είναι η Logitech  FabricSkin Keyboard Folio, το Logitech  Ultrathin Keyboard Cover, η Logitech  Ultrathin Keyboard Folio και η Logitech  Folio Protective Case. Όλα προσφέρουν προστασία από ατυχήματα, γρατζουνιές και ρίψη υγρών στο νέο iPad, ενώ παραμένουν εντυπωσιακά λεπτά και ελαφριά.
Κάθε θήκη έχει κατασκευαστεί με μεγάλη ακρίβεια και με μοντέρνα υλικά, με ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, που συμπληρώνει τέλεια την αισθητική και τη φορητότητα του iPad Air. Οι θήκες που διαθέτουν πληκτρολόγιο συνδέονται ασύρματα με την ταμπλέτα μέσω Bluetooth , ενώ διαθέτουν πλήκτρα κανονικού μεγέθους για γρήγορη και εύκολη πληκτρολόγηση. Ακόμη, οι θήκες λειτουργούν και ως στήριγμα της ταμπλέτας, ώστε να έχουμε πάντα την ιδανική γωνία θέασης, διαβάσματος, ή παιχνιδιού.
«Σχεδιάσαμε προσεκτικά αυτά τα νέα προϊόντα μας ώστε να ταιριάζουν άριστα με την αισθητική του ελαφρύτερου και λεπτότερου iPad Air» τόνισε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα mobility. «Δώσαμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της σχεδίασης στη νέα γκάμα μας, από το να ενσωματώσουμε ένα άνετο στήριγμα της ταμπλέτας έως το να προσφέρουμε την κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης, που είναι συνώνυμη με την Logitech. Ακόμα και το χρώμα και το μέγεθος του πληκτρολογίου-καλύμματος Ultrathin ταιριάζει απόλυτα με το μέγεθος και τα χρώματα του νέου iPad, συνδυάζοντας την κομψότητα με την προστασία, κάτι που οι χρήστες iPad και εκτιμούν αλλά και περιμένουν από τη Logitech».
Τα νέα προϊόντα της γκάμας της Logitech για το iPad Air είναι:



Logitech FabricSkin Keyboard Folio για το iPad Air

Η θήκη - πληκτρολόγιο Logitech FabricSkin Keyboard Folio – το κορυφαίο μοντέλο της σειράς - συνδυάζει την μοντέρνα σχεδίαση με την εξελιγμένη τεχνολογία για πλήρη προστασία και λειτουργικότητα στο iPad, παραμένοντας πολύ λεπτή και ελαφριά. Μαζί της, η προστασία του iPad Air γίνεται πιο κομψή, καθώς προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων, ενώ μια υγρο-απωθητική επικάλυψη φροντίζει και τις δύο όψεις της ταμπλέτας από ανάλογα ατυχήματα. Το Bluetooth πληκτρολόγιο είναι εκπληκτικά λεπτό και πλήρως ενσωματωμένο στο υφασμάτινο εσωτερικό. Τα πλήκτρα του είναι κανονικού μεγέθους –περιλαμβάνονται και ειδικά πλήκτρα για τις συντομεύσεις του λειτουργικού iOS  - οπότε απολαμβάνουμε τη γνωστή άνεση ενός τυπικού πληκτρολογίου. Το σύστημα SecureLock™ έχει ελαφριά και χαμηλού προφίλ κλιπ ασφάλισης, που συγκρατούν σταθερά μέσα στη θήκη το iPad από τις γωνίες του, ενώ η χαρακτηριστικά εύκολη απασφάλιση, μας επιτρέπει την αφαίρεση της ταμπλέτα όποτε θέλουμε. Επίσης, κρυφοί μαγνήτες στηρίζουν το iPad σε δύο βολικές θέσεις, είτε για πληκτρολόγηση, ή για παρακολούθηση μιας ταινίας. Το πληκτρολόγιο είναι επαναφορτιζόμενο μέσω μιας υποδοχής micro USB και κάθε φόρτιση έχει διάρκεια  έως 3 μήνες.
Η θήκη-πληκτρολόγιο Logitech FabricSkin Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover για το iPad Air

Το νέο πληκτρολόγιο - κάλυμμα Logitech Ultrathin Keyboard Cover συμπληρώνει ιδανικά το τελευταίο μοντέλο iPad της Apple, καθώς του προσφέρει το πρώτο σε πωλήσεις πληκτρολόγιο για iPad και τη βραβευμένη σχεδίαση του καλύμματος Logitech Ultrathin. Το νέο μοντέλο συνδυάζει ένα αλουμινένιο κάλυμμα που προστατεύει την οθόνη του iPad όταν βρισκόμαστε σε κίνηση και ένα πρακτικό ασύρματο πληκτρολόγιο. Το τελευταίο λειτουργεί μέσω Bluetooth και αξιοποιεί την πολύχρονη σχετική εμπειρία και έρευνα της Logitech, προσφέροντας γρήγορη, άνετη και απρόσκοπτη πληκτρολόγηση με κανονικά πλήκτρα (συμπεριλαμβάνονται και ειδικά πλήκτρα για τις συντομεύσεις του IOS όπως τα cut, copy και paste).
Ένα έξυπνο μαγνητικό κλιπ, σε συνεργασία με τους μαγνήτες που έχει το iPad στο πλαίσιό του, προσφέρει ασφαλή σύνδεση με την ταμπλέτα, ενώ μια αυλάκωση στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου (επίσης με μαγνήτη) συγκρατεί το iPad σε ιδανική γωνία για πληκτρολόγηση αλλά και για πλοήγηση στην οθόνη αφής. Το πληκτρολόγιο είναι επαναφορτιζόμενο μέσω micro USB θύρας, με διάρκεια φόρτισης έως και 3 μήνες.
Το κάλυμμα - πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard Cover αναμένεται να είναι διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99,99.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio για το iPad Air
Για το iPad Air έχει σχεδιαστεί και η θήκη με πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard Folio, ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά, που προσφέρει εύκολη πληκτρολόγηση μαζί με ολοκληρωμένη προστασία και στις δύο όψεις του. Το ενσωματωμένο Bluetooth πληκτρολόγιο έχει κανονικού μεγέθους πλήκτρα (όπως ένα τυπικό πληκτρολόγιο), για γρήγορη και απρόσκοπτη εμπειρία πληκτρολόγησης. Η θήκη στηρίζει το iPad σε δύο θέσεις, είτε σε κλίση για πληκτρολόγηση, ή επίπεδη για πλοήγηση. Και εδώ, το σύστημα συγκράτησης SecureLock κρατά σταθερά το iPad στη θήκη, χωρίς να αυξάνεται το βάρος ή ο όγκος. Τέλος, το επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο (με micro USB θύρα) έχει διάρκεια φόρτισης έως και 3 μήνες.
Η θήκη-πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα € 99,99.

Logitech Folio Protective Case για το iPad Air
Αν δεν χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο, η θήκη Logitech Folio Protective Case, η λεπτότερη και ελαφρύτερη της εταιρίας, προστατεύει αποτελεσματικά το iPad Air. Η επιφάνειά της είναι υγρο-απωθητική και καλύπτει την ταμπλέτα και στις δύο όψεις, προστατεύοντάς την από χτυπήματα, γρατζουνιές και μικροατυχήματα με υγρά. Το iPad συνδέεται σταθερά με το σύστημα SecureLock, ενώ η θήκη μπορεί να στηρίξει την ταμπλέτα σε διάφορες θέσεις, από σχεδόν επίπεδη μέχρι τελείως κάθετη.
Η θήκη Logitech Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα € 49,99.

Διαθεσιμότητα
Και τα τέσσερα νέα αξεσουάρ για ταμπλέτες της Logitech αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ, Ευρώπη και επιλεγμένες χώρες της Ασίας το Νοέμβριο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.








πηγη:http://www.digitallife.gr/