12/11/13

Τρεις Ελληνίδες τραγουδίστριες σε κύκλωμα διαδικτυακής πορνείας

Σε στενό κλοιό παρακολούθησης από τις ελληνικές διωκτικές αρχές αλλά και από την Interpol βρίσκονται τρείς πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες που στο παρελθόν ενεπλάκησαν με το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τρείς κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν απασχολήσει τη showbiz περισσότερο με την προσωπική τους ζωή παρά με τις δουλειές τους στη δισκογραφία, επέλεξαν, κατά την περίοδο 2006 μέχρι και 2010 να ασχοληθούν με την διαδικτυακή πορνεία σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που – εδώ και 15 χρόνια - έχει απλώσει τα δίκτυα του σε όλο τον κόσμο και διακινεί μέσω ιντερνέτ νεαρές κοπέλες και σταρλετίτσες προκειμένου να εξυπηρετούν τα ερωτικά γούστα επιφανών επιχειρηματιών.
Η εμπλοκή των τριών Ελληνίδων έγινε καθαρά για οικονομικούς λόγους, αφού έπρεπε να εξασφαλίσουν ένα γερό μεροκάματο για να μπορούν να προωθούν τις εμφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να συντηρούν τη μεγάλη ζωή που επιβάλει το marketing στον καλλιτεχνικό χώρο.
Οι διωκτικές αρχές που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης έφτασαν στα ίχνη των τραγουδιστριών όταν συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας δύο κοπέλες που δούλευαν στο κύκλωμα, μια 21χρονη Ρωσίδα και μια 20χρονη Λιθουανή.
Οι δύο αλλοδαπές, αφού μπήκαν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων άρχισαν να «κελαηδούν» και αποκάλυψαν στις αρχές ότι οι σύνδεσμοι του εγκέφαλου του κυκλώματος στην Ελλάδα είναι οι τρείς Ελληνίδες τραγουδίστριες που, όπως όλα δείχνουν, κατάφεραν να στρατολογήσουν και άλλες κοπέλες από το χώρο του μόντελινγκ στον χώρο της διαδικτυακής πορνείας.
Ο σκληρός «Μόνικα» από την Τσεχία
Επικεφαλής του μεγαλύτερου ίσως κυκλώματος διαδικτυακής πορνείας στην Ευρώπη είναι ο άνθρωπος- φαντομάς που ακούει στο ψευδώνυμο «Μόνικα», Τσέχος στην καταγωγή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Το πρόσωπό του και το όνομά του είναι άγνωστα στους περισσότερους, αφού δουλεύει με τους σκληρούς συνωμοτικούς κανόνες της μαφίας και επί χρόνια τροφοδοτεί τα κρεβάτια των μεγαλύτερων επιχειρηματιών στην Ευρώπη με καλλίγραμμα μοντέλα. Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το Ηθών, η Interpol, οι μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας και της Τσεχίας έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτή την υπόθεση τα τελευταία 5 χρόνια και διερευνούν όχι μόνο το κύκλωμα της πορνείας, αλλά και την διακίνηση του μαύρου χρήματος, με τζίρο που φτάνει σε εκατοντάδες εκατομμύρια κατ’ έτος. 
Τα τελευταία 15 χρόνια έχει κάνει χρυσές δουλειές, ενώ συνεχίζει να στρατολογεί κοπέλες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, είναι τέτοια η φήμη του σε αυτούς τους χώρους που στην κυριολεξία όμορφες νεαρές κοπέλες από όλη την Ευρώπη «παρακαλάνε» να ενταχθούν στη στρατιά του καθώς εκτιμούν ότι εκτός από τα χρήματα, η είσοδός τους σε VIP κύκλους, έστω και με αυτόν τον τρόπο, θα τους εξασφαλίσει μια άνετη και κοσμοπολίτικη ζωή.
Η στρατολόγηση, το χρηματικό δέλεαρ και οι αποκεφαλισμοί
Η σχέση του Τσέχου με τα πανέμορφα κορίτσια είναι μέλι - γάλα όσο εκείνα εξυπηρετούν τους VIP πελάτες και του καταθέτουν τα χρήματα. Όταν όμως κάποια κοπέλα θελήσει να αυτονομηθεί και να δουλέψει για λογαριασμό της, αρχίζει ο εφιάλτης.
Το 2004 οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αδίστακτος Τσέχος αποκεφάλισε με συνοπτικές διαδικασίες  δύο ρωσίδες που τόλμησαν να μιλήσουν στους αστυνομικούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για να ενταχθεί πλήρως στο κύκλωμα και να αρχίσει να δουλεύει, μια κοπέλα πρέπει να καταθέσει πλήρες βιογραφικό. Ακριβή διεύθυνση, τόπο διαμονής, καθώς και πλήρη στοιχεία για τα υπόλοιπα συγγενικά της πρόσωπα, όπως τα αδέλφια της, τον σύζυγό της- στην περίπτωση που είναι παντρεμένη - και κυρίως στοιχεία για τα παιδιά της.
Οι δρόμοι της… κολάσεως
Τα δρομολόγια του παράνομου ροζ κυκλώματος όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί κινούνται μεταξύ της Αθήνας, του Λονδίνου, του Παρισιού, του Μονακό και της Πράγας. Τα στοιχεία που έχουν  συγκεντρώσει οι αστυνομικοί αποδεικνύουν ότι κάθε κοπέλα του μαστροπού κερδίζει την εβδομάδα περίπου 50.000 ευρώ. Από αυτά, τις 20.000 ευρώ τα κρατούν οι κοπέλες και τα υπόλοιπα τα καταθέτουν στους λογαριασμούς του «αφεντικού» τους.
Πως μπαίνουν οι πελάτες στο «σύστημα»
Τα καυτά κορίτσια του κυκλώματος δεν «δουλεύουν» ποτέ στις πατρίδες τους, αλλά ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη - με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα από την τιμή που φτάνει στον πελάτη- για να βρεθούν με τους επιχειρηματίες που τις έχουν επιλέξει από το Ιντερνέτ, ενώ χρησιμοποιούν και ψευδώνυμα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολος ο εντοπισμός τους. Εξίσου δύσκολος είναι και να γίνει κάποιος μέλος του VIP διαδικτυακού πελατολογίου, αφού δεν αρκεί η εγγραφή σε κάποιο από τα site του Μίστερ «Μόνικα».
Για να μπει κάποιος στο κύκλωμα ως πελάτης πρέπει να προταθεί από άλλο επιχειρηματία που έχει μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες των κοριτσιών, να συναντηθεί δια ζώσης με τους ανθρώπους του Μόνικα και να καταθέσει το ποσό των 50.000 ευρώ ως εγγύηση για όσο διάστημα θα νοικιάζει κορίτσια μέσω του onlinebooking.
Μάλιστα, κάθε φορά που ο VIP πελάτης μένει ικανοποιημένος, η τιμή για το επόμενο ραντεβού μειώνεται, ενώ αν κάποιος θελήσει να σταματήσει τη συνεργασία, παίρνει αμέσως πίσω το υπόλοιπο των χρημάτων που είχε καταθέσει ως εγγύηση. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται και ο πελάτης και ο μαστροπός, ενώ αποφεύγονται οι διατραπεζικές συναλλαγές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις μυστικές υπηρεσίες στα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης. 



Πηγή: Εφημερίδα Newsbomb