7/11/13

Παντρεύονται ανά τον κόσμο

Εχουν παντρευτεί φορώντας σκωτσέζικο κιλτ, στολή ταυρομάχου, αμφίεση ...βρικόλακα και κοστούμι Τζέιμς Μποντ. Εχουν παντρευτεί με τις τελετές των Ζουλού, των Χαβανέζων, των Ταϊτινών και των Μάγιας. Πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν και στην Ελλάδα.

 Εχουν παντρευτεί φορώντας σκωτσέζικο κιλτ, στολή ταυρομάχου, βρικόλακα και κοστούμι Τζέιμς Μποντ. Εχουν παντρευτεί με τις τελετές των Ζουλού, των Χαβανέζων, των Ταϊτινών και των Μάγιας.


Εδωσαν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης μέσα σε αεροπλάνο που συνετρίβη, πάνω σε ελέφαντα, σε πλωτό παρεκκλήσι. Συνολικά, αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους ...62 φορές σε όλον τον κόσμο με 62ο σταθμό την Κέρκυρα.

Για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, πούλησαν το σπίτι και την επιχείρησή τους και σήμερα όχι απλά παντρεύονται -αυτοχρηματοδοτούμενοι- σε όλον τον κόσμο, έχοντας ως μέσο μετακίνησης το 25 ετών φορτηγάκι τους, την "Πέγκι", αλλά ταυτόχρονα συγκεντρώνουν χρήματα για τη Unicef. Στόχος τους να εντοπίσουν το ιδανικό εκείνο μέρος του κόσμου, όπου θα κάνουν τον "τέλειο γάμο".

Ο λόγος για τους Βρετανούς Lisa Gant και Alex Pelling που ζούνε, τρώνε, κοιμούνται, ταξιδεύουν και παντρεύονται κοντά στην Πέγκι. Και όπως δηλώνουν, μόλις το ταξίδι τους τελειώσει, θα το ξεκινήσουν από την αρχή. Προφανώς κατάλαβαν ότι ο τέλειος γάμος -αν υφίσταται- υπάρχει μόνο ως διαδρομή και όχι ως προορισμός..