12/11/13

25 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες


1. Η Πέπσι κόλα σαν εταιρεία έχει πτωχεύσει 2 φορές.
2. Το ένα από τα πλοκάμια του χταποδιού είναι το πέος του (Αλλά και τα 8 μπορούν να προσφέρουν απολαύσεις!)
3. Ο μέσος άντρας στη ζωή του παράγει 18 κιλά σπέρμα.
4. Τα μηριαία οστά στον άνθρωπο είναι πιο ανθεκτικά και από το τσιμέντο!
5. Το 98.5 % του DNA του ανθρώπου, είναι το ίδιο με του χιμπατζή! (έχω κάποιους φίλους που μπορούν να στο αποδείξουν αυτό!)
6. Ένα ανθρώπινο σώμα περιέχει 0.2mg χρυσού. (Για βάρος 70 kg- Το βάρος σου σε χρυσό που λέμε!).
7. Σύμφωνα με την Κομισιόν το όριο φτώχειας είναι τα 22 ευρώ την ημέρα. Ενώ ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 18 ευρώ ανά ημέρα. Δηλαδή 4 ευρώ χαμηλότερα από το όριο φτώχειας. (Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!!!!!!)
8. O μέσος άντρας βγάζει ένα κιλό γένια σε περίπου 30 χρόνια.
9. Η κοκα κολα θα ήταν πράσινη αν δεν πρόσθεταν χρώμα μέσα της ( Χρώμα; Λες να την κάνει ανθυγιεινή;!!)
10. Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου, ο Kopi Luwak, φτιάχνετε από κόπρανα ( Κι εσείς γκρινιάζετε που έχετε κάνει το σκατό σας παξιμάδι με τους μισθούς που παίρνετε! Κοίτα αξία το...παξιμάδι!)
11. 52 χιλιάδες αγγλικές λέξεις, είναι ελληνικές (Τότε τι γκρινιάζετε ότι οι νέοι δεν ξέρουν καλά ελληνικά; Όλοι σε φροντιστήρια αγγλικών πηγαίνουν!)
12. O ιδιοκτήτης της Αdidas και ο ιδιοκτήτης της Puma ήταν αδέρφια. (τσακωμένα)
13. H μαμά του Χίτλερ πήγε να κάνει έκτρωση, αλλά ο γιατρός δεν την άφησε και έτσι γεννήθηκε ο μικρός Αδόλφος. (Και μετά σου λέει ότι η έκτρωση είναι αμαρτία!)
14. Το Bacardi έχει σαν σύμβολό του την νυχτερίδα, γιατί τις νύχτες έμπαιναν στο αποστακτήριο παραγωγής του ποτού πάρα πολλές νυχτερίδες. (Κάπως έτσι φτιάχτηκε κι ο Μπάτμαν!)
15. Το λάμα εάν σε συμπαθήσει μπορεί να σε φτύσει. (Χλέπα το λάμα;)
16. Η Wall Street πήρε το όνομά της από έναν τοίχο ο οποίος κατασκευάστηκε με σκοπό να εμποδίζει τα γουρούνια από το να μπαίνουν στην πόλη. (Και μετά μπήκαν όλα μαζί τα γουρούνια στο Χρηματιστήριο)
17. Ο μικρότερος πίθηκος που υπάρχει είναι ο Cebuella pygmaea, ο οποίος έχει μήκος σώματος 13,6 εκατοστά με ουρά από 17 έως 23 εκατοστά. Το βάρος του είναι 120 γραμμάρια. (Αυτή είναι η έκδοση "τσέπης"; )
18. Τις αναλογίες της Barbie τις έχει μία στις 100.000 γυναίκες, ενώ τις αναλογίες του Ken ένας στους 50 άντρες.( Και μετά σου λένε ότι δεν βρίσκουν άντρα! Τι να πούμε κι εμείς γ@@ω τα παιδικά μας πρότυπα!)
19. Στην αρχή όλες οι ζώνες ήταν άσπρες. Με τον καιρό όμως οι άσπρες ζώνες γίνονταν μαύρες (από την βρωμιά). Έτσι ο παλιός καρατέκα είχε μαύρη ζώνη.(Το πλύσιμο δεν ήταν μέσα στις επιλογές τους;)
20. O λόγος που οι Μεξικανοί βάζουν μία φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να απωθούν τις μύγες.( Ο λόγος που οι Έλληνες βάζουν μια φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να δείξουν ότι ξέρουν πως πίνετε η μπύρα. Κι ας μην υπάρχουν μύγες σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων!)
21. Ο Marlboro man Ντέιβιντ Μακλίν πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων το 1995. ( Αλλά προς Θεού, δεν έφταιγε το τσιγάρο!)
22. Στον εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής, όταν οι Βόρειοι κατέλαβαν την πόλη των Νότιων, όπου ζούσε ο Τζακ Ντάνιελ, δεν πείραξαν καθόλου τον Τζακ, γιατί δεν ήθελαν να ξεμείνουν από ουίσκι. ( Βίσμα ο Τζάκ!)
23. Ο Ian Hibbell, από τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της ποδηλασίας, είχε γυρίσει τα τελευταία 40 χρόνια όλο τον κόσμο με το ποδήλατό του. Από την Ανταρκτική μέχρι τον Αμαζόνιο και από την Αλάσκα μέχρι την Ινδονησία. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2008 έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού στην Εθνική οδό, στο ύψος της Βαρυμπόπης. Ο άτυχος Βρετανός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ Κηφισιάς.( Και κάπου εδώ μένεις κόκκαλο κ συνειδητοποιείς πόσο χαζός λαός είμαστε. Πάντως αυτός κάτι ήξερε. Έκανε 40 χρόνια προπόνηση για να έρθει στην Ελλάδα, μήπως και καταφέρει να αποφύγει τους Έλληνες οδηγούς. Δυστυχώς δν τα κατάφερε...)
24. Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια.(Δεν ψηλώνουν πολύ από χρόνο σε χρόνο, γι αυτό μάλλον!)
25. To 1989 ένας αστεροειδής με διάμετρο 300m και όνομα 4581 Asclepius πέρασε 700000km μακρυά από την γη. Ο αστροειδής πέρασε από το σημείο που η γη βρισκόταν 6 ώρες πριν. (Ωραία το παραδέχομαι. Γεννήθηκα το 1989 και έτσι ήρθα στη Γη. Μπορείτε να με λέτε Κλάρ Κεντ...)
...θα ξαναφάς χταπόδι;;; Ακόμα δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτό που διάβασες για τον ποδηλάτη. 

πηγη:newscity1.net