1/12/13

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος;


Όρκους αιώνιας αγάπης με τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφό του και γνωστό σεφ λέγεται ότι αντάλλαξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γνωστός παρουσιαστής έγινε πατέρας. Ο ίδιος άλλωστε, μπροστά στον τηλεοπτικό κοινό παραδέχτηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και αποκάλυψε την γέννηση του γιου του. 


Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Φώτης είναι έτοιμος να μιλήσει και για τη σχέση του με το γνωστό σεφ και συνεργάτη του και αυτό γιατί οι φήμες που τον θέλουν να έχει αλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μαζί του όλο και πληθαίνουν. 

Όπως γράφει η Espresso, το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και πληροφορίες κάνουν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης τους έπειτα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Η απόφαση του Φώτη να γίνει πατέρας βρήκε σύμφωνο και τον σύντροφό του, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται με διακριτικό τρόπο στο πλευρό του. 

Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο νεογέννητος γιος του παρουσιαστή θα πάρει το όνομα του πατέρα του Φώτη, δηλαδή Γιώργος.