19/12/11

Απίστευτο! Έβαλαν τον Γερουλάνο να μιλήσει σε ...άδεια καθίσματα γιατί άργησε το συνεργείο του ΑΝΤ-1

Σε ρόλο ηθοποιού θαύμασαν τον υπουργό πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο όσοι τυχεροί παρακολούθησαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την περασμένη Τρίτη!

 Απίστευτο κι όμως αληθινό,
αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αποδέχθηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης σε γεγονός που παρέστη να υποδυθεί τον εαυτόν του! Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στο Βυζαντινό μουσείο με την ευκαιρία της επιστροφής ορισμένων εικόνων που είχαν κλαπεί. Την εκδήλωση είχε συμφωνηθεί να καλύψει αποκλειστικά για το δελτίο του ο ΑΝΤ1. 


Για κακή τύχη όμως, την ίδια ώρα το κανάλι διέθετε μόνο ένα συνεργείο το οποίο ήταν stand by για τις ανάγκες της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Φθάνοντας αρκετά αργοπορημένα στο μουσείο οι τεχνικοί του καναλιού διαπίστωσαν ότι ο υπουργός μαζί με τους υπολοίπους επισήμους, είχαν αποχωρήσει! Δεν δίστασαν και αποφάσισαν να παρακαλέσουν τον υπουργό μαζί με ορισμένους από τους προσκεκλημένους να επιστρέψουν στο Βυζαντινό μουσείο προκειμένου να πάρουν ορισμένα πλάνα για να προβληθούν το ίδιο βράδυ στο κεντρικό δελτίο. 


Ο υπουργός αποδέχθηκε την πρόκληση και επέστρεψε με την κουστωδία του στο μουσείο! Έτσι ο Παύλος Γερουλάνος, ξανανέβηκε στο βήμα υποδυόμενος ότι εκφωνεί την ομιλία του, απέναντι φυσικά σε άδεια καθίσματα, κάτι που δεν φαινόταν στο πλάνο, αφού ήταν κοντινό και κλειστό στο πρόσωπο του! Μακάρι και στο Hollywood ο άνθρωπος! 


enimerosi24.gr