22/12/11

Πέθανε ο 50χρονος που συνελήφθη για παιδεραστία

• Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα μετά την εξέταση της δικογραφίας που περιλαμβάνει δύο καταθέσεις – καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών σε βάρος του συλληφθέντα

• Κατέληξε στα τραύματα του ο 50χρονος




Κατέληξε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί ο 50χρονος, που είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα ως κατηγορούμενος για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, αφού νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.
Την ώρα που το Ρέθυμνο προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη της δράσης του 47χρονου προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων ήρθε να σκάσει σαν βόμβα χθες το απόγευμα, όταν συνελήφθη ένας 50χρονος ρεθυμνιώτης γυμναστής και προπονητής στίβου μετά από επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Ο 50χρονος, μάλιστα, λίγο μετά τη σύλληψη του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς – παρουσία και του Εισαγγελέα – στο σπίτι του για έρευνα, βρήκε ένα μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στο λαιμό.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και το τραύμα στο λαιμό δεν ήταν σοβαρό, είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, καθώς οι γιατροί προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί είχαν διασωληνώσει τον 50χρονο και μετά την επέμβαση θα μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.


Η επιχείρηση

Το τελευταίο διάστημα – και μετά τη σύλληψη Σειραγάκη – στην πόλη κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες ότι επίκειται νέα σύλληψη για ασέλγεια, που η αστυνομία, όπως ήταν φυσικό, δεν επιβεβαίωνε.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου είχαν στα χέρια τους δύο καταθέσεις - καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 ετών, που ανέφεραν ασελγείς πράξεις του 50χρονου προπονητή σε βάρος τους.
Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία, στην οποία συμπεριέλαβε τις καταθέσεις και την παρέπεμψε στην Εισαγγελία Ρεθύμνου. Η δικογραφία με τη μορφή του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα στην Ανακρίτρια, η οποία χθες το μεσημέρι εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 50χρονο.
Λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν τον 50χρονο σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Ρεθύμνου και άμεσα τον συνέλαβαν, έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα.
Στη συνέχεια, μαζί με τον Εισαγγελέα, τον οδήγησαν στο σπίτι του, προκειμένου να κάνουν τη σχετική έρευνα.
Την ώρα, που ο 50χρονος και οι αστυνομικοί βρίσκονταν εντός του σπιτιού, ο συλληφθείς βρήκε ένα μαχαίρι πάνω σε ένα τραπέζι. Το άρπαξε και το έστρεψε στον εαυτό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και πιο επιπόλαια στο λαιμό.
Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ένταση και ο 50χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του.


http://www.goodnet.gr/