23/12/11

George Clooney και Noah Wyle φαβορί για το ρόλο του Steve Jobs

O ώριμος γόης του Hollywood, George Clooney και ο Noah Wyle, που έχει “ξαναπαίξει” τον Steve Jobs σε παλαιότερη ταινία, φέρονται ως οι επικρατέστεροι για το ρόλο στην ταινία που θα γυριστεί για τη ζωή του θρυλικού πλέον ηγέτη της Apple.
Το αδίστακτο αμερικανικό marketing –και στον κινηματογραφικό χώρο- δε φαίνεται να “μασάει” από συναισθηματισμούς και ασπαζόμενο το δόγμα “στη βράση κολλάει το σίδερο”, είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί το “ελκυστικό” όνομα του Steve Jobs. Πώς; Δημιουργώντας μια ταινία για τη ζωή του θρυλικού ηγέτη της Apple, που απεβίωσε πριν από περίπου δύο μήνες, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2012.
 
Ασφαλώς, η βασικότερη παράμετρος της ταινίας είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Jobs, με επικρατέστερα ονόματα αυτά του διάσημου George Clooney και του πολύ λιγότερου γνωστού Noah Wyle.
 
Μάλιστα, στην παρούσα φάση, ο γκριζομάλλης γόης του Hollywood, ο οποίος αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του στα γυρίσματα της ταινίας Syriana που του στοίχισε μια εγχείρηση στην πλάτη, φέρεται ως αυτός που θα πάρει τελικά το χρίσμα για το ρόλο.
 
Ως αουτσάιντερ  εμφανίζεται ο Noah Wyle ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι έχει “ξαναπαίξει” το ρόλο του Steve Jobs στην κλασική ταινία “Oι πειρατές της Silicon Valley” που γυρίστηκε το 1999. Σύμφωνα με συνέντευξη του Wyle στο γνωστό περιοδικό Fortune, στον Steve Jobs δεν άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη ταινία, αλλά είχε την έμπνευση να τον καλέσει στο φετινό MacWorld Expo και να του ζητήσει να τον υποδυθεί στο άνοιγμα της έκθεσης.



neo2.gr