19/12/11

Κηδεύτηκε η άτυχη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν η 21χρονη Ανδριάνα Γαρδικιώτη, που δολοφονήθηκε στην Καστοριά από τον πρώην φίλο της.

Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της 21χρονης κοπέλας είπαν το στερνό αντίο με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τα αδέρφια της που δε μπορούν να πιστέψουν το απροσδόκητο, άδικο και τόσο βίαιο τέλος της.


Είναι αξιοσημείωτο ότι μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, ο λογαριασμός του δράστη στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρέμενε ενεργός, προκαλώντας ανατριχίλα.

Υπήρχαν περισσότερα από 1.000 σχόλια, με χρήστες να υβρίζουν το δράστη και να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο της 22χρονης. Επίσης, πολλοί χρήστες ήρθαν σε αντιπαράθεση για το εάν πράττει σωστά το Facebook που διατηρεί ενεργό το λογαριασμό.

Ο δράστης στο μήνυμα του έγραφε μεταξύ άλλων: "Λυπάμαι και συγγνώμη. Ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει. Σε αγάπησα... σε αγαπώ... και θα συνεχίσω να σε αγαπώ. Ένα χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα ως την αιωνιότητα μαζί!".

Και προσθέτει: "Λυπάμαι… αυτό που έγινε τώρα δεν αλλάζει. Καλό ταξίδι και έρχομαι κι εγώ μαζί σου. Άλλωστε εδώ και ένα χρόνο ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του".

Ο 35χρόνος άφησε το μήνυμα μετά το έγκλημα, προϊδεάζοντας ότι σκόπευε και ο ίδιος να αφαιρέσει τη ζωή του. Σημειώνεται ότι πριν τη δολοφονία είχε υποχρεώσει τη νεαρή κοπέλα να αναρτήσει στο δικό της προφίλ φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν ως ζεύγος σε τρυφερές στιγμές.


i-diadromi.com