6/3/10

Κακοκαιρία στα Δυτικά και Βόρεια το Σάββατο 6.3.2010

Τοπικές βροχές στα Δυτικά και στα Βόρεια με πολύ ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα Βόρεια αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά

Νεφώσεις αναμένουμε το Σάββατο σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες στα Δυτικά και στα Βόρεια θα είναι πιό αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας καθώς επίσης και σε περιοχές της Μακεδονίας της Ηπείρου και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο. Πάντως από τις απογευματινές ώρες και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση.

 Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιες βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία  θα σημειώσει πτώση και  θα φτάσει στα βόρεια τους 10-11 βαθμούς στα κεντρικά τους 17 βαθμούς στα Δυτικά τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19-20 βαθμούς. 

newsmeteo