24/3/10

Άστατος καιρός σε ολόκληρη την χώρα την Τετάρτη 24.3.2010

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μέτριους ανέμους στα πελάγη και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Αναλυτικά

Νεφώσεις προβλέπονται για την Τετάρτη σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες στα Δυτικά στα Κεντρικά και στα Βόρεια ηπειρωτικά θα είναι πιό αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας χώρας. Τα περισσότερα φαινόμενα τα αναμένουμε σε περιοχές της Στερεάς της Πελοποννήσουν της Δυτικής Θεσσαλίας και της Ηπέιρου. Πιό καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στα Νησιά τους Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς στα κεντρικά τους 19 βαθμούς στα Δυτικά τους 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr