29/3/10

Πα-τέρας βίαζε το 6χρονο παιδί του



Κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
Σόκ έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινωνία, η είδηση ότι 43χρονος πατέρας βίαζε την 6 χρονη κόρη του, στην παρουσία και του μικρότερου παιδιού του.
Ο πα- τέρας βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του , αφού μετά  από μερική ακρόαση, παραδέχθηκε ενοχή σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούν βιασμό, αιμομιξία, διαφθορά και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου.
Σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας άκουσε τα γεγονότα που συνθέτουν τη διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος και ακολούθως την αγόρευση της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

Στις 15 Απριλίου 2010 θα επιβληθεί και η αρμόζουσα ποινή η οποία, βάσει του νόμου, θεωρητικά, μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα ισόβια. Ο κατηγορούμενος διατάχθηκε όπως τεθεί υπό κράτηση μέχρι την ημέρα επιβολής της ποινής και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα αδικήματα διαπράχθηκαν το 2006. Εκείνη την περίοδο ο 43χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και διέμενε σε άλλο σπίτι. Μια μέρα η μητέρα πήρε τα παιδιά για επίσκεψη στο σπίτι του πατέρα τους και εκεί εκτυλίχθηκαν τα εφιαλτικά γεγονότα. Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι βίασε την 6χρονη κόρη του ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δίπλα της το μικρότερο αδελφάκι της.
Απαράδεκτο , αποτρόπαιο και καταδικαστέο!

sigmalive.com