5/3/10

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS24plus

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
 





ΚΡΙΟΣ
 Μια αναπότρεπτη τάση να ερευνήσετε τα κατάβαθα της ψυχής σας, αναζητώντας τις αιτίες που σας ωθούν να αισθάνεστε ανικανοποίητοι, χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα.
Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών που και εσάς επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις καθώς θα υπάρξει οικονομική εύνοια σε σχετικά πλαίσια βέβαια για την οικονομία μας.
Το ταίρι σας φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, αυτή την περίοδο.
Θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, έτσι ώστε να οδηγηθείτε στην αρμονική αποκατάσταση των σχέσεών σας κι όχι στην απογοήτευση.
Μετά τις 20 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης και προβολής. Το διάστημα αυτό θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα ενδιαφερθείτε για το ντύσιμο και την εξωτερική σας εμφάνιση.
ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος ωρίμανσης και η αμφισβήτηση, από τον εαυτό, των πάγιων αξιών της ζωής, χτυπά την πόρτα σας με το «καλημέρα» του Μάρτη.
Οι αντιλήψεις, τα «πιστεύω» και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν, όσο περνά ο καιρός, να μην ανταποκρίνονται πλέον στις εμπειρίες σας και στο κλίμα της Εποχής.
Θα γοητεύσετε τους άλλους με την εμφάνισή σας αυτές τις ημέρες και πιθανόν να εκδηλωθούν κάποια κρυφά ερωτικά συναισθήματα για σας.
Πιθανόν να νιώθετε προσωρινά ότι είστε μπλοκαρισμένοι και δε μπορείτε να κινηθείτε οικονομικά. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό γιατί σύντομα θα ξεπεράσετε την δυσκολία αυτή.
Ο Ήλιος θα επισκεφτεί στις 20 τον Κριό και αρχίζει μία εποχή ενός μήνα, που θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από περιορισμούς και μικρό-δυσχέρειες και καλό θα είναι να κοιτάξετε τι είναι τώρα πραγματοποιήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την περίοδο αυτή θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές, σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια.
Ο σύντροφός σας θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές του μαζί σας και θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας του Μάρτη.
Κάποια φιλική σχέση ενδέχεται να εξελιχθεί σε στενότερη για κάποιους από εσάς.
Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, προβλέπεται αρκετά δημιουργικό σε όσους από εσάς ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως επίσης και με όσους ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σοβαρές οι πιθανότητες για ταξίδια και διαμονή σε μακρινούς τόπους, αυτή την εποχή. 'Oσοι από σας εξαρτούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα από το εξωτερικό, φαίνεται να κερδίζουν πόντους, τώρα. Η διανοητική σας λειτουργία γίνεται εξαιρετική όσο προχωρά ο μήνας.
Η παραγωγικότητά σας, θα αυξηθεί με ανάλογη επίδραση στα κέρδη σας, αλλά είναι πιθανό να μην μπορούν οι άλλοι να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας στην εργασία.
Τώρα θα μπορέσετε να καταπιαστείτε με κάθε είδους δραστηριότητα και ιδίως με χειρωνακτικές εργασίες.
Τα μέσα του φετινού Μάρτη ευνοούν τις αισθηματικές σας συναντήσεις και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα στους αδέσμευτους Καρκίνους για να αυξήσουν τις κατακτήσεις τους
.

ΛΕΩΝ
 Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν στο περιβάλλον σας και φέρνουν πλαγιομετωπικές συγκρούσεις.
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να αυξήσετε τις δουλειές σας και κατ' επέκταση και το εισόδημά σας.
Εάν είστε υπάλληλοι, θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανόν να προαχθείτε.
Αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε τη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας και μην τον θεωρείτε ως κάτι το δεδομένο. Χρειάζεται την προσοχή σας.
'Eντονα συναισθήματα και περίεργες διαθέσεις θα λάβουν χώρα στις 18, 19 όπως και στις 20 Μάρτη.
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον τον άλλων με την αισιόδοξη στάση σας και τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Κάθε είδους αμφιβολία για κάποια πρόσωπα θα επαληθευτεί αυτή την εποχή, ενώ κάποιες άλλες σχέσεις, θα αναπτυχθούν.
Θα δουλεύετε καλύτερα όταν συνεργάζεστε στενά, ιδιαίτερα σε τομείς όπου χρειάζονται η φαντασία, η ευστροφία και η δημιουργική ισορροπία.
Θα δουλεύετε καλύτερα όταν συνεργάζεστε στενά, ιδιαίτερα σε τομείς όπου χρειάζονται η φαντασία, η ευστροφία και η δημιουργική ισορροπία.
Αν πλησιάζετε τα όρια της αντοχής σας, δεν πρέπει να απογοητεύεστε. 'Eχει έλθει η ώρα της ανταμοιβής.
Τα καινούργια πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή σας, αναπάντεχα. 'Oσο κι αν χαίρεστε από τις εξελίξεις, μοιάζει να αμφιβάλετε τελικά, τόσο για το ποιόν όσο και για τις προθέσεις τους. Παραμένετε, ως εκ τούτου, διστακτικοί, για ακόμα μια φορά.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου εσείς τα εκ φύσεως συμβιβαστικά άτομα θα έχετε τη διάθεση να εισχωρήσετε στο βάθος των περιστάσεων για να βγάλετε στο φως την αλήθεια αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα και για τις πιθανές συγκρούσεις με το περιβάλλον σας.
Αγωνίζεστε, προσδοκώντας την αύξηση των οικονομικών σας εισροών. Εφ όσον έχετε επενδύσει σε κρατικούς τίτλους, ή γενικότερα σε τοποθετήσεις με μακροχρόνια προοπτική, ο μήνας φαίνεται να σας δίνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αν αντίθετα, παρασύρεστε σε κερδοσκοπίες, ενδέχεται να στριμωχτείτε, μετά τις 19 τρέχοντος.
Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό η αισθηματική σας ζωή ολοένα και βελτιώνεται και βλέπετε κάτι να αρχίζει να σταθεροποιείται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη δημιουργική έκφραση, στα παιδιά και στα χόμπι αυτό το μήνα.
Η ζωή σας μοιάζει να μην δέχεται πλέον υποκατάστατα και απαιτεί από σας, την αποκοπή σας, απ' οτιδήποτε παλιό και «νόθο», ακόμα κι αν μέχρι τώρα, εξυπηρετούσε λόγους ασφαλιστικών και προστατευτικών πλαισίων.
Προδιαθέστε τον εαυτό σας κατάλληλα, γιατί σας περιμένει πολλή δουλειά. 'Eναντι των κουραστικών και απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας, θα επικαλείστε όλη την πείρα, τις γνώσεις και τις αντοχές που διαθέτετε, για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας καθηκόντων.
Αποφύγετε να εκμεταλλευθείτε τα αισθήματα κάποιων για να ανεβείτε κοινωνικά ή ακόμα και επαγγελματικά στα μέσα του μήνα.
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την ανάγκη να παρευρεθούν μαζί σας, ενώ η γοητεία που θα έχετε δεν θα αφήσει τους άλλους αδιάφορους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε να εκμεταλλευθείτε τα αισθήματα κάποιων για να ανεβείτε κοινωνικά ή ακόμα και επαγγελματικά στα μέσα του μήνα.
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την ανάγκη να παρευρεθούν μαζί σας, ενώ η γοητεία που θα έχετε δεν θα αφήσει τους άλλους αδιάφορους.
Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα εμφανισθείτε αρκετά δραστήριοι στο επάγγελμα σας, αλλά παρόλα αυτά θα νιώσετε ότι αργούν να εκπληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις.
Στα μέσα του Μάρτη οι περισσότεροι Τοξότες θα ξοδέψουν πολύ περισσότερα από όσα υπολόγιζαν για κάποιες επισκευές στο σπίτι τους.
Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα περάσει στο Κριό και οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και κάποιοι από εσάς θα αναπτύξουν μία νέα σχέση που θα βασίζετε στον αισθησιασμό και στον έρωτα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας πιθανόν να βρεθούν σε ένα αδιέξοδο αυτή τη περίοδο που θα αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι και πιθανόν να μην ξέρετε τι να αποφασίσετε.
Αυτή την περίοδο αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον.
Περνώντας οι μέρες του Μάρτη ολοένα και αυξάνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.
Ήρθε η εποχή για να ευνοηθείτε από τις καθημερινές σας συναλλαγές, να δείτε κέρδος από τις συνεργασίες σας και να ευνοηθείτε οικονομικά μέσω τρίτων.
Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ' τον Κριό εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και έχετε τη διάθεση να ζήσετε με το σύντροφό σας τις ευχάριστες πλευρές της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιθανή ένταση στις επικοινωνίες σας το δεύτερο δεκαήμερο και κάποιες λογομαχίες πιθανόν να είναι αναπόφευκτες. Κρατείστε τα νεύρα σας και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.
Αυξημένη θα είναι η πιθανότητα επιτυχίας αδελφού ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας ή σπουδών.
Μία καλή περίοδος για να εκφράσετε τις ιδέες σας στο οικογενειακό και όχι μόνο περιβάλλον.
Εύνοια τύχης, θα έχετε και σε ότι αφορά τις πηγές εσόδων σας και σε επενδυτικά και κερδοσκοπικά προγράμματα. Μην κάνετε όμως πολύ παράτολμα ανοίγματα, αν έχετε διαπιστώσει κατά το παρελθόν, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, το μεγάλο ρίσκο, είχε αποτύχει.
Η είσοδος του Ήλιος στον Κριό στις 20 Μαρτίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στο κοντινό σας περιβάλλον και στις καθημερινές σας επαφές.
Το τελευταίο δεκαήμερο οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες και θα έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Για πολλούς από εσάς οι τελευταίες τρεις ημέρες του μήνα σας επιφυλάσσουν αρκετές αισθηματικές συναντήσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η ώρα για εσάς τους Ιχθύς να λάμψετε, καθώς η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μεγαλώνει, τις πρώτες 19 μέρες του μήνα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας (φυτά, ζώα, κ.λπ..) προκειμένου να υπάρχει θετική ενέργεια.
Τώρα θα εκπέμψετε εμπιστοσύνη στους άλλους που θα βρίσκονται κάποιες στιγμές στο πλευρό σας.
Το μονοπάτι που η μοίρα έχει διαλέξει, αναφορικά με τη σταδιοδρομία σας, ανοίγει, τώρα, διάπλατα.
Η πορεία των αισθηματικών σας τον Μάρτιο θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από εσάς τους ίδιους και αυτό γιατί υπάρχουν και θετικές και αρνητικές επιδράσεις για τις σχέσεις σας.
Τα ταξίδια αναψυχής στα μέσα του Μάρτη θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί και αυτό είναι απαραίτητο σε όσους από εσάς είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια ή η σχέση τους περνάει κάποια κρίση αυτή την περίοδο.
πηγή:messinia