16/7/10

Πήραν...παράταση ζωής τα Windows XPΔεν είναι η πρώτη φορά που τα Windows XP επιδεικνύουν μια πεισματική άρνηση να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Μπορεί η Microsoft να έχει αποφασίσει να σταματήσει τη διάθεσή τους στα netbooks από τον Οκτώβρη και μετά, ωστόσο τα XP θα εξακολουθήσουν να μας κάνουν παρέα μέχρι το 2020, έπειτα από τη νέα παράταση που εξασφάλισαν από τη Microsoft.

Αρχικά, είχα γίνει γνωστό ότι η δυνατότητα για downgrade από τα Windows 7 στα XP θα ίσχυε μέχρι και έξι μήνες από την κυκλοφορία των νέων Windows. Η εταιρεία αποφάσισε στην πορεία να επεκτείνει τη δυνατότητα αυτή μέχρι την έλευση του Service Pack 1. Τελικά, φαίνεται ότι η επιλογή για downgrade θα είσαι σε ισχύ καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των 7, η οποία αναμένεται να επεκταθεί μέχρι το 2020.

Έτσι, τα XP θα συμπληρώσουν σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Ή μάλλον, τουλάχιστον 20 χρόνια, γιατί ουδείς μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος ότι θα αποσυρθούν οριστικά κάποια στιγμή.http://newscity1.blogspot.com/2010/07/windows-xp.html

Αντιδράσεις: