26/6/11

Στο σφυρί το διάσημο σπίτι απ´ τα ”Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”!

Αν μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε για τη συγκεκριμένη εικόνα θα έπρεπε να βάλετε δυο-τρία. μηδενικά ακόμη για να την περιγράψετε! Στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε και επί 9 και.....
γίνεται δικό σας αυτό που απεικονίζει η εικόνα!

Αναφερόμαστε (για όσους δεν κατάλαβαν βλέποντας τη φωτογραφία) στο περίφημο σπίτι (στην παραλία) της σειράς που έσπασε ταμεία και καρδιές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ή «Beverly Hills 90210».

Το σπίτι αυτό "συντρόφευε" την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του '90 στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, ενώ έγινε και η κατοικία της Ντόνα (Tori Spelling) και της κολλητής της Κέλυ (Jennie Garth) αλλά και του αγοριού της πρώτης, Ντέιβιντ (Brian Austin Green).

Με 9 εκ. δολάρια, λοιπόν, μπορεί να γίνει δικό σας! Και μη νομίζετε ότι κερδίζετε μόνο τις αναμνήσεις. Το σπίτι βρίσκεται στην όμορφα παραλία Χερμόζα της Καλιφόρνια και διαθέτει (εκτός από μία μεγάλη αυλή), 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, μία κουζίνα, ένα λίβινγκ ρουμ και δύο ξενώνες-σουίτες, ο ένας με 2 υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και ο άλλος με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.