Τα φρούτα που τρώμε δεν έχουν όλα την ίδια ποσότητα ζάχαρης. Αλλα έχουν λιγότερη, άλλα περισσότερη...
Ελάχιστη ζάχαρη
- λεμόνια και κιτρολέμονα ( γνωστά ως λάιμ )
- ραβέντι
- βατόμουρα
- φίγγι
Λίγη έως μέτρια ζάχαρη
- φράουλες
- πεπόνι
- παπάγια
- καρπούζι
- ροδάκινα
- νεκταρίνια
- μύρτιλα
- μήλα
- γκουάβες
- βερίκοκα (φρέσκα)
- γκρέιπ φρουτ
Μέτρια έως πολλή
- δαμάσκηνα
- πορτοκάλια
- ακτινίδια
- ανανάς
Πολλή ζάχαρη
- μανταρίνια
- σταφύλια
- ρόδια
- μάνγκο
- σύκα
- μπανάνες
- ξερά / αποξηραμένα φρούτα (βερίκοκα, σύκα, δαμάσκηνα)