17/2/12

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 18/02/2012

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις πάνω από το Αιγαίο και πιθανόν ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, περιμένουμε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -10 έως 11 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -5 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -4 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 12 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στα νοτιοανατολικά, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και ασθενείς έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και από το απόγευμα ισχυροί.πηγη:meteo

Αντιδράσεις: