27/2/12

2.648(+5.2625) ευρώ για μια 5ημερη παραμονή του Παύλου Γερουλάνου στο ΛονδίνοΓια τον κ.Παύλο Γερουλάνο μπορεί κανείς να πει πολλά, συνήθως χωρίς να καταφέρει να αποφύγει τη κουβέντα περί κηπουρών.
Θεωρητικά όμως, η καταγωγή του και το κοινωνικό του status έμοιαζαν ικανά να μας εγγυηθούν ότι τουλάχιστον δεν θα είναι από αυτούς που θα χρέωναν τον κρατικό προϋπολογισμό με υπέρογκες προσωπικές του δαπάνες. Δυστυχώς όμως η Διαύγεια έρχεται να μας διαψεύσει…
Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και αύριο, ο Υπ.Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις, οι οποίες και δεν ορίζονται με σαφήνεια όπως γράφει το parapolitiki.com.
Η δαπάνη που προκύπτει για το Δημόσιο αγγίζει τα 2.647,98 ευρώ, μόνο για τα προσωπικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής του υπουργού.
Ακόμα 5.625,22 ευρώ χρειάστηκαν για τη μετακίνηση και τη διαμονή της 3μελούς συνοδείας του υπουργού, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό των 2.647,98 ευρώ καταναλώθηκε μόνο για τα έξοδα του υπουργού.
Έχοντας διαβάσει μερικές χιλιάδες έγγραφα της Διαύγειας, προκαλεί εντύπωση ότι δεν αναφέρονται αναλυτικά τα επιμέρους ποσά, δηλαδή το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου, του ξενοδοχείου κτλ.
Είχε ανάγκη ο κ.Γερουλάνος να χρεώσει τον κρατικό προϋπολογισμό με τόσα χρήματα για ένα ταξίδι του στο Λονδίνο;

Αντιδράσεις: