19/2/12

Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 20/02/2012

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στην Ανατολική Στερεά, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012. Το πρωί θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 4 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχή κατά περιόδους, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς. 

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
πηγη:meteo

Αντιδράσεις: