17/12/12

Τα 15 καλύτερα δωρεάν online games για να να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν οπότε και ο ελεύθερος χρόνος μεγαλώνει! Τι καλύτερο από να τον περάσετε παίζοντας δωρεάν παιχνίδια;

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τα 15 καλύτερα παιχνίδια, όλα δωρεάν, για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας στις διακοπές! Μπορείτε να κάνετε σελιδοδείκτη την σελίδα έτσι ώστε να γυρίσετε και να δοκιμάσετε περισσότερα παιχνίδια!
Καλή διασκέδαση!

Goal United To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τις αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ’όλο τον κόσμο!
Παίξε το Goal United
Grepolis Χτίσε μεγαλοπρεπείς πόλεις, δημιούργησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών, κατέκτησε τον κόσμο!
Παίξε το Grepolis

Φυλετικές μάχες Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.
Παίξε τις Φυλετικές Μάχες

War 2 Το παιχνίδι σε μεταφέρει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπου η Ελλάδα πολεμούσε ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα.
Παίξε το War 2

Dragensang Online Το Drakensang Online είναι το πρώτο Browser RPG παιχνίδι περιπέτειας του διάσημου έπους DrakenSang το οποίο ξεχωρίζει για τα εκπληκτικά γραφικά και το λεπτομερώς σχεδιασμένο κόσμο του.
Παίξε το Dragensang Online

Forge of Empires Το Forge of Empires είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής το οποίο παίζεται μέσω ενός browser. Στο παιχνίδι αυτό δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες.
Παίξε το Forge of Empires

Khan Wars Khan Wars, το βραβευμένο μεσαιωνικό παιχνίδι στρατηγικής. Παίξτε δωρεάν τώρα με χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο!
Παίξε το Khan Wars

Nemexia Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας!
Παίξε το Nemexia

Travian Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του κόσμου.
Παίξε το Travian

Battlestar Galactica Η μάχη μεταξύ του ανθρώπου και των μηχανών έχει ξεκινήσει! Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά!
Παίξε το Battlestar Galactica

Dark Orbit Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.
Παίξε το Dark Orbit

Farmerama Γίνε αγρότης στο δικό σου προσωπικό χωράφι. Θέρισε, καλλιέργησε, εμπορεύσου και σαμπόταρε τους συμπαίκτες σου! Γίνε ο ήρωας του λιβαδιού!
Παίξε το Farmerama
Ikariam Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού.
Παίξε το Ikariam

Seafight Το Δωρεάν Online Πειρατικό Παιχνίδι! Γίνε ένας πειρατής πλοηγώντας το δικό σου πλοίο και φέρε τον τρόμο στους Επτά Ωκεανούς. Έλα στον κόσμο των online πειρατικών παιχνιδιών.
Παίξε το Seafight

Age of Empires Online
Το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής όλων των εποχών, τώρα δωρεάν! Γίνε ηγέτης των Ελλήνων, Εγυπτίων, Περσών, Κελτών κτλ και οδήγησε τον λαό σου στη νίκη!
Παίξε το Age of Empires Online